Interneto žinios
„Yahoo Messenger“ vartotojai kartais susiduria su nepageidaujamomis žinutėmis, kurios rodo erdvinius pranešimus net kai esate neprisijungę. Blokuojant kontaktą šis trukdis dingsta, tačiau daugelis bijo, kad blokavimo faktas bus praneštas blokavimui pažeidžiamam asmeniui.
„Yahoo Messenger“ nesiunčia jokio pranešimo, kai įtraukiate asmenį į ignoruojamų sąrašą arba kai jį pašalinote iš savo kontaktų. Vienintelė priežastis, dėl kurios žmogus gali įtarti, kad jį užblokuota, – nebegalėjimas siųsti jums žinučių.
Norint užblokuoti asmenį, pirmiausia reikia jį pašalinti iš savo kontaktų sąrašo. Šis veiksmas nesukelia jokio pranešimo gavėjui, o jūs liksite jo kontaktų sąraše, tik jo žinutės nebus pristatomos ir jūs visada atrodysite neprisijungęs.
Net jei asmuo turi jus savo kontaktų sąraše, jis gali siųsti žinutę, kai esate neprisijungęs. Tokios žinutės rodomos prisijungus. Kai asmuo yra užblokuotas, šios galimybės vis tiek matomos, bet jo žinutės nebus pristatomos – jums tiesiog nebus rodomos jokios pranešimo būsenos.
Jei norite, kad asmuo žinotų, jog jau nebegalite su juo bendrauti, galite išsiųsti paskutinį „Yahoo“ pokalbį arba el. laišką su paaiškinimu. Jei nesate apribojęs nepažįstamų vartotojų, blokavę asmenį jis gali susikurti naują „Yahoo Messenger“ paskyrą ir bandyti rašyti dar kartą. Galite taip pat sukurti naują paskyrą, jei esama turi per daug nepageidaujamų kontaktų.
Skambinimo identifikavimo (Caller ID) funkcija leidžia gavėjui pamatyti, kas skambina, ir nuspręsti, ar atsakyti. Jei norite, kad jūsų numeris būtų nematomas, galite jį užblokuoti – tiek laikinai, tiek nuolat.Žingsnis 1 – nuolatinis blokavimasNorėdami visiškai pašalinti savo numerį iš rodomų, susisi
Kas yra Yahoo! Mail pranešimai?Yahoo! Mail gali siųsti naujų laiškų pranešimus į jūsų mobilųjį telefoną per SMS. Kiekviename pranešime pateikiama siuntėjo adresas, laiško tema ir dalis turinio, kuri telpa į vieną tekstinę žinutę. Ši funkcija vadinama „Yahoo! Mail Alerts“.Kaip įjungti pranešimus1 žin