Interneto žinios
Blokuodami asmenį Skype, neleidžiate jam jokiu būdu su Jumis susisiekti. Jis nebegali matyti Jūsų prisijungimo būsenos, o Jūs liekate nematomi jo blokavimo sąraše. Kiti Jūsų kontaktai vis dar gali matyti ir rašyti Jums.
Blokavimas Skype yra „tylus“ funkcionalumas – blokuojamasis negauna jokio pranešimo. Jis taip pat nemato, kai Jūs prisijungiate. Asmuo suvokia, kad yra užblokuotas, tik kai pastebi, kad nebegali su Jumis susisiekti. Tai užtikrina, kad negausite nei tekstinių žinučių, nei vaizdo skambučių.
Norėdami blokuoti nepageidaujamą kontaktą, eikite į skiltį „Kontaktai“ arba atidarykite skirtuką „Naujausi“. Suraskite norimą asmenį, spustelėkite dešiniuoju pelės mygtuku ir pasirinkite \"Blokuoti šį asmenį\". Atsivers patvirtinimo langas – patvirtinkite savo pasirinkimą.
Be blokavimo, galite pranešti apie priekabiavimą ar šlamštą. Pažymėkite langelį \"Pranešti apie piktnaudžiavimą\" toje pačioje lange, kurioje blokuojate asmenį, ir Skype imsis priemonių sustabdyti įžeidėją.
Blokavimą galite atšaukti bet kuriuo metu. Eikite į Privatumo nustatymus → Parinktys → Blokuoti kontaktus. Pašalinkite asmenį iš blokavimo sąrašo, ir jis vėl galės matyti Jūsų būseną bei siųsti žinutes.
„Skype“ – tai internetinė vaizdo, garso ir tekstinių žinučių platforma, leidžianti skambinti tiek į tradicinius telefonų numerius, tiek į kitų „Skype“ vartotojų paskyras. Norint išnaudoti šias galimybes, dažnai reikia rasti konkrečius žmones ir pridėti juos į savo kontaktų sąrašą. Žingsniai, kaip ra
Kompiuterio naudotojai gali skambinti tiek vietiniams, tiek tarptautiniams mobiliesiems ir fiksuotiems telefonams naudodami įvairias programų ir įrenginių priemones. Viena populiariausių – Skype – leidžia atlikti skambučius tiesiai iš kompiuterio. Šiame vadove pateikiami išsamūs nurodymai, kaip įdie