whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip pašalinti vardą iš „Facebook“ paieškos

Blokavimas kaip būdas pašalinti vardą iš paieškos

Norint, kad asmens vardas nebebūtų matomas „Facebook“ paieškoje, reikia jį užblokuoti. Blokavimas ne tik neleidžia šiam asmeniui matyti jūsų profilio, bet ir pašalina jo profilį iš jūsų paieškų. Be to, nutraukiami visi ryšiai – draugystės, žinučių siuntimo galimybės ir pan.

Kaip blokuoti naudotoją

Per privatumo nustatymus

1. Prisijunkite prie „Facebook“.

2. Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Paskyra“, tada „Privatumo nustatymai“.

3. Skiltyje „Blokavimo sąrašai“ spustelėkite „Redaguoti sąrašus“.

4. Įveskite asmens vardą arba el. pašto adresą, kurį norite užblokuoti, ir spustelėkite „Užblokuoti šį asmenį“.

5. Iš iššokančio lango pasirinkite teisingą asmenį ir patvirtinkite spustelėdami „Užblokuoti“.

Per profilio puslapį

1. Prisijunkite prie „Facebook“.

2. Paieškos laukelyje įveskite norimo blokuoti asmens vardą.

3. Pasirinkite jo profilį.

4. Skroliuokite žemyn ir kairėje šoninėje juostoje spustelėkite „Pranešti / Užblokuoti šį asmenį“.

5. Pažymėkite „Užblokuoti šį asmenį“ ir spustelėkite „Pateikti“.

Naudingų patarimų

  • „Facebook“ naudotojas negaus pranešimo, kai jį užblokuosite.
  • Užblokuoti asmenį galima bet kuriuo metu – tiesiog eikite į „Privatumo nustatymai“ ir pašalinkite jį iš blokavimo sąrašo.

URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100417402.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip rasti asmenį Facebook platformoje

    Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal

  • Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

    Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com