whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Internetas

Kaip paslėpti sekamų blogų sąrašą „Tumblr“

Daugelis „Tumblr“ temų automatiškai rodo jūsų sekamų vartotojų sąrašą pagrindiniame puslapyje. Tai gali būti patogu, kai norite parodyti skaitytojams kitus įdomius tinklaraščius, tačiau dažnai tai tampa nepageidaujamu elementu. Jei manote, kad tai, kuriuos blogus sekate, yra asmeninė informacija, galite ją pašalinti – priklausomai nuo naudojamos temos, procesas gali būti paprastesnis arba reikalauti rankinio redagavimo.

Apribojimai

Rodymas arba nerodymas yra dvejetainis: arba visi mato sekamų blogų sąrašą, arba niekas jo nemato. Negalima blokuoti tik tam tikrų lankytojų, o taip pat neįmanoma paslėpti atskirų blogų, kol jų sekimas lieka aktyvus. Jei sąrašas rodomas, visi sekami blogai bus matomi – vienintelė išeitis – nutraukti sekimą. Alternatyva – rankiniu būdu sukurti savo mėgstamų blogų sąrašą šoninėje juostoje arba atskirame puslapyje.

Temos nustatymai

Jei turite sėkmės, jūsų tema gali turėti įgaliojimą paslėpti sekamų vartotojų sąrašą. Prisijungę prie valdymo skydelio, spustelėkite „Customize“ (Tinkinti) ir peržiūrėkite kairėje esančius nustatymus. Ieškokite perjungimo, pavadinto „Display Following“ arba panašiai. Išjunkite jį, išsaugokite pakeitimus ir grįžkite į valdymo skydelį.

Rankinis sąrašo šalinimas

Jei tema neturi tokio nustatymo, teks redaguoti HTML kodą. Pasirinkite „Edit HTML“, tada spustelėkite pavarėlės piktogramą ir pasirinkite „Find and Replace“. Įrašykite {block:Following} (be kabučių) ir raskite atitinkamą bloką. Pašalinkite šį bloką ir visus eiles iki {/block:Following}. Išsaugokite pakeitimus („Update Preview“ → „Save“) ir išeikite iš redaktoriaus.

Temos keitimas

Paslėpti sekamų blogų sąrašą galima tik konkrečioje temoje. Kiekviena „Tumblr“ tema turi savų nuostatų, todėl pakeitimai nebus išsaugoti, jei temą pakeisite. Perjungus į kitą temą, reikės vėl pašalinti sekamų vartotojų sąrašą.


URL:https://lt.whycomputer.com/internetas/100419051.html

Internetas
  • Kaip apriboti žmonių galimybę jus žymėti „Facebook“

    „Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte

  • Kaip blokuoti nepageidaujamus siuntėjus Yahoo Mail

    Kaip blokuoti nepageidaujamus siuntėjus Yahoo MailJei gaunate nepageidaujamų arba šlamšto laiškų į savo Yahoo Mail paskyrą, galite blokuoti jų siuntėjus. Pridėję el. pašto adresą į blokavimo sąrašą, šio adreso savininkas nebegalės jums rašyti.Žingsnis 1Prisijunkite prie Yahoo webmail, spustelėkite p

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com