Interneto žinios
Facebook sukurta socialiniam bendravimui, bet taip pat galite apsaugoti savo dėžutę nuo nepageidaujamų žinučių. Jei asmuo yra jūsų draugas, galite filtruoti jo žinutes arba nutildyti pokalbį; jei tai nėra draugas, taip pat galite juos filtruoti. Vienintelis būdas visiškai neleisti kam nors rašyti – pašalinti iš draugų sąrašo ir užblokuoti.
Prisijunkite prie „Facebook“, spustelėkite spynos piktogramą įrankių juostoje, pasirinkite „Kas gali su manimi susisiekti?“ ir nuspręskite, ar naudoti bazinį, ar griežtą filtravimą. Griežtas filtravimas nukreips žinutes iš visų, išskyrus artimiausius draugus, į „Kita“ aplanką, kuriame nebus pranešimų ar el. pašto įspėjimų.
Jei norite visiškai blokuoti kitą „Facebook“ vartotoją, spustelėkite „Kaip sustabdyti asmenį, kuris mane erzina?“. Šis veiksmas pašalins jį iš draugų ir neleis susisiekti.
Įveskite vartotojo vardą arba el. pašto adresą, kurį norite užblokuoti, ir spustelėkite mygtuką „Užblokuoti“. Peržiūrėti visus užblokuotus vartotojus arba atblokuoti juos galite spustelėję nuorodą „Peržiūrėti visus užblokuotus vartotojus“.
„Naujienų srauto“ puslapyje spustelėkite „Žinutės“, kad pamatytumėte įeinančias žinutes. Pasirinkite pokalbį, spustelėkite „Veiksmai“ ir „Nutildyti pokalbį“, jei nenorite gauti pranešimų ar matyti naujų langelių.
Taip pat galite pasirinkti „Perkelti į Kitu“, kad pokalbis būtų perkeltas į pagrindinę dėžutę. Ateities žinutės iš šio vartotojo taip pat pateks į „Kita“ aplanką – spustelėkite „Kita“, kad peržiūrėtumėte jo turinį.
Jei norite atnaujinti Facebook būseną keliaujant, bet neturite išmaniojo telefono, vis tiek galite tai padaryti naudodami tekstines žinutes. Reikės tik šiek tiek pakeisti paskyros nustatymus. 1 žingsnis Prisijunkite prie Facebook kompiuteryje, kad aktyvuotumėte „Facebook Mobile“. Viršutiniame dešini
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.