Interneto žinios
Nors negalite priversti vartotojo nutraukti sekimo, galite pašalinti jį iš savo sekėjų sąrašo blokuodami jo paskyrą. Blokuotas vartotojas negauna pranešimo, tačiau jūsų tweetai nebus rodomi jo paieškose ir laiko juostoje. Jūsų viešas laiko juostos srautas lieka matomas visiems, įskaitant blokuotus vartotojus. Jei norite tiesiog nutraukti sekimą be blokavimo, tiesiog atsisakykite sekimo.
1. Atidarykite vartotojo profilį.
2. Paspauskite ant rodyklės šalia pavarų piktogramos įrankių juostoje virš tweetų.
3. Pasirinkite „Blokuoti“ arba „Blokuoti ir pranešti“, jei norite informuoti „Twitter“ palaikymą.
Po to mygtuko tekstas pasikeis į „Užblokuota“.
1. Atidarykite vartotojo profilį.
2. Užveskite pelę ant mygtuko „Sekama“ – jis taps raudonas ir tekstas pasikeis į „Atsisakyti sekimo“.
3. Paspauskite mygtuką – sekimas nutraukiamas, o mygtuko tekstas vėl tampa „Sekti“.
Dabar nepageidaujami sekėjai nebegalės matyti jūsų tweetų.
Vis daugiau žmonių patikima asmeninę informaciją socialinių tinklų svetainėms, nesusimąstydami, kad duomenys gali likti internete net po paskelbimo. Tokių duomenų bazės kaip Pipl ar Spokeo kaupia išsamias nuotraukas apie milijonus vartotojų. Naudodamiesi tinkamais įrankiais ir kantrumu, galite išsia
„Facebook“ žymėjimo funkcija prideda socialinį elementą prie nuotraukų, tačiau galbūt nenorite, kad visi draugai matytų nuotraukas, kuriose esate pažymėti, jei jų patys neįkėlėte. Nors visiškai užblokuoti kitus nuo jūsų žymėjimo neįmanoma, galite pakeisti privatumo nustatymus, kad tik jūs matytumėte