Interneto žinios
Prisijungę prie savo asmeninio „Facebook“ paskyros, draugai gali pradėti pokalbius arba siųsti žinutes. Yra du veiksniai, leidžiantys kitiems matyti, kad esate prisijungę: jūsų veikla ir pokalbių (Chat) funkcija. Net jei nieko neskeliate ir nekomentuojate, pokalbių funkcija rodo jūsų buvimą prisijungus draugams. Norėdami likti nematomi, išjunkite pokalbių funkciją.
„Facebook“ yra patogus vienas langas, kuriame greitai galima rasti įvairių nemokamų produktų galimybių – mėginių, kuponų, dovanojimų ir konkursų. Naudodamiesi savo ryšiais su draugais, įmonėmis, žvaigždėmis ir grupėmis, lengvai pasiekiate šiuos pasiūlymus.Draugų įrašų peržiūraDažnai žmonės savo būse
Vis daugiau įmonių IT skyrių blokuoja Facebook ir kitas socialines platformas ties ugniasiene, siekdami apriboti darbuotojų laisvalaikį internete. Dažniausiai blokavimas atliekamas ties URL adresais, o ne analizuojant duomenų srautus, todėl išradingas naudotojas gali apeiti bloką sukuriant įspūdį, k