Interneto žinios
„Facebook“ pokalbių funkcija leidžia draugams matyti, kada esate prisijungę, ir siųsti jums pokalbio užklausas. Jei nenorite būti trukdomi, galite išjungti šią funkciją ir likti nematomi.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir, jei esate ne pagrindiniame puslapyje, spustelėkite „Pagrindinis“ (Home).
Langelio apačioje dešinėje pusėje spustelėkite „Pokalbiai“ (Chat) juostą.
Paspauskite ant krumpliaračio piktogramos, pasirinkite „Išjungti pokalbius“ (Turn Off Chat). Alternatyviai, spustelėkite krumpliaratį, tada „Išplėstiniai nustatymai“ (Advanced Settings), pasirinkite „Išjungti pokalbius“ ir spustelėkite „Išsaugoti“ (Save).
Paspauskite bet kur kitur „Facebook“ lange, kad uždarytumėte pokalbių langą ir išliktumėte nematomi.
Kas yra Facebook pokalbis? Facebook pokalbis leidžia realiu laiku bendrauti su draugais privatiame pokalbyje. Vietoj ilgų laukimo periodų po paprasto pranešimo, galite tiesiogiai rašyti, kai draugas yra prisijungęs. Žinutės siunčiamos akimirksniu, o šalia jų matote, kai draugas rašo atsakymą. Kaip p
„Facebook“ turi mobiliąją svetainės versiją, kuri leidžia prisijungti iš išmaniojo telefono, planšetės ar bet kurio naršyklės kompiuterio be specialios programėlės. Ši versija siūlo pagrindines funkcijas, nors kai kurie patogumai yra supaprastinti.Prisijungimo žingsniai1 žingsnisAtidarykite internet