whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kas lemia, kad tam tikri draugai rodomi „Facebook“ draugų sąrašo viršuje?

„Facebook“ šoninėje pokalbių juostoje viršuje rodomi draugai – tai tie, su kuriais dažniausiai bendraujate. Platforma bando numatyti, su kuriais norėtumėte kalbėtis, ir šiuos kontaktus iškelia į sąrašo pradžią. Tokie draugai taip pat dažniau pasirodo jūsų naujienų sraute.

Sąveikos

„Facebook“ neatskleidžia tikslios formulės, tačiau draugų eilės tvarka priklauso nuo jūsų bendrų veiksmų – privačių žinučių, įrašų ant sienos, patiktukų, komentarų, nuotraukų ar būsenų, kuriuose esate pažymėti kartu. Sąrašas nuolat keičiasi, priklausomai nuo to, su kuo pastaruoju metu bendraujate.

Kaip keisti

Automatiškai pakeisti, kurie draugai pasirodo viršuje, neįmanoma – išskirtinis būdas tai daryti – dažniau bendrauti su norimais asmenimis. Skiltyje „Daugiau draugų“ matote kitus prisijungusius kontaktus, o paieškos laukelis leidžia greitai rasti konkretų draugą.

Specifiniai draugai pokalbyje

Jei nenorite naudoti automatinio reitingavimo, galite sukurti savo draugų grupę, kuri bus rodoma šoninėje juostoje. Paspauskite mažą krumpliaračio piktogramą šalia šoninės juostos, pasirinkite „Išplėstiniai nustatymai“ ir išjunkite pokalbius visiems, išskyrus pasirinktą grupę. Taip pat galite įjungti pokalbius visiems, bet užblokuoti tam tikrus draugus nuo jūsų pokalbių.

Bendraujant su draugais

Paspauskite ant bet kurio vardą šoninėje juostoje esancio kontakto, kad išsiųstumėte žinutę. Prisijungę draugai turi šalia vardo žalią tašką; draugai, kurių telefonas ar planšetė turi „Facebook“ programėlę, rodomi mobiliuoju telefono simboliu. Jei jokių žymių nėra, draugas šiuo metu neprisijungęs ir žinutės bus išsiųstos į jo pašto dėžutę, kurią galėsite perskaityti vėliau.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100409047.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kas yra „Facebook“ įsilaužimo grėsmė?

    Kas yra „Facebook“ įsilaužimo grėsmė?„Facebook“ įsilaužimas – tai situacija, kai piktavališkas asmuo neteisėtai įgauna prieigą prie jūsų „Facebook“ paskyros. Prieiga gali būti įgyjama per kenkėjišką programinę įrangą, pavogus slaptažodį arba pasinaudojus kitais metodais, po to prisijungiant ir apsim

  • Kas yra MRU (Most Recently Used) sąrašas?

    MRU (angl. Most Recently Used) sąrašai fiksuoja kompiuterio neseniai atliktą veiklą – pavyzdžiui, neseniai atvertus dokumentus ar tinklalapius. Paprastai jie nėra pavojingi, tačiau gali leisti kitiems vartotojams pamatyti jūsų asmeninius failus, jei kompiuterį naudoja keli žmonės.Kas yra MRU sąrašai

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com