whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Ar draugai gali sužinoti, kada esate neprisijungę prie „Facebook“?

Chat išjungimas

Jei norite naudotis Facebook be nuolatinio pokalbių trukdymo, galite išjungti pokalbių funkciją. Tai slepia jūsų buvimą nuo draugų – jūsų vardas nebus rodomas su prieinamumo indikatoriumi. Tačiau visiškai nepalikti pėdsakų galima tik nesidarant su jokia veikla, išskyrus naujienų srauto naršymą.

Pastebima veikla

Net jei chatas išjungtas, kai atliksite kitą veiklą – pvz., patiksinsite nuotrauką, komentuosite ar atnaujinsite statusą – draugai gali pastebėti, kad esate aktyvus. Tai priklauso nuo jūsų privatumo nustatymų: jei jų apribojote taip, kad kiti nemato jūsų laiko juostos veiklos, arba jūsų patinka turėti ribotą matomumą, jūsų buvimas gali likti nepastebimas.

Pažangūs chat nustatymai

Pažangių nustatymų pagalba galite riboti matomumą tik tam tikriems draugams. Sukurkite draugų sąrašus (pvz., „Darbuotojai“) ir nustatykite, kad chatas būtų įjungtas visiems, išskyrus šį sąrašą. Tai atliekama spustelėjus kalbėjimo lango viršuje esantį krumpliaračio piktogramą, pasirenkant „Pažangūs nustatymai“ ir įvedant sąrašo pavadinimą po „Įjungti chatą visiems, išskyrus…“. Išsaugojus, tik neįtraukti į sąrašą draugai galės matyti, kad esate prisijungęs.

Kiti svarbūs chat aspektai

Kai būstate „neprisijungęs“, gaunami pranešimai tiesiog patenka į jūsų pašto dėžutę. Jei naudojate mobiliąją Facebook programą (Android ar iPhone), žinutės taip pat bus rodomos telefone. Chat'o garsus galima išjungti per nustatymų meniu, o kiekviename pokalbio lange esančios krumpliaračio piktogramos leidžia pranešti apie įžeidžiančią konversaciją, pridėti draugų, išjungti chatą tam vartotojui, išvalyti langą arba peržiūrėti visą pokalbį.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100408986.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip naudotis pokalbių funkcija „Bearshare“

    Kaip naudotis pokalbių funkcija „Bearshare“ „Bearshare“ prisijungė prie populiarių momentinių pranešimų (IM) platformų, įdiegdamas pokalbių įrankį „Bearshare 6“. Šiame vadove sužinosite, kaip užsiregistruoti, atsisiųsti programą, rasti bendraminčių ir saugiai bendrauti. 1 žingsnis – Sukurkite paskyr

  • Ar draugai gauna pranešimą, kai juos pašalinai iš „Facebook“?

    Nors norėtumėte, kad draugai matytų, kai siunčiate žinutes ar žymite juos nuotraukose, draugo pašalinimas gali būti nepatogus, nes Facebook nesiunčia oficialaus pranešimo. Platforma suteikia priemones, leidžiančias apsaugoti narių privatumą be būtinybės oficialiai pašalinti draugą. Nors Facebook nei

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com