whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Ką reiškia paslėpti „Facebook“ draugų užklausas?

Jūs nesate įpareigotas priimti kiekvieną „Facebook“ draugų užklausą; jei nenorite susieti su kažkuo, galite užklausą paslėpti arba visiškai ištrinti. Asmuo, kuris ją išsiuntė, negauna jokio pranešimo, kad užklausa buvo paslėpta ar pašalinta.

Paslėpti draugų užklausas

Draugų užklausos rodomos savo piktograma įrankių juostoje viršuje. Šalia kiekvienos užklausos yra du mygtukai – „Patvirtinti“ ir „Ne dabar“, leidžiantys patvirtinti arba paslėpti užklausą. Kita šalis gauna pranešimą tik tada, kai užklausa patvirtinama; kitu atveju nėra jokio požymio, kad užklausa buvo peržiūrėta. Asmuo, kurio užklausa paslėpta, negalės matyti jūsų įrašų, jei jų nesuteiksite viešai.

Peržiūrėti draugų užklausas

Norėdami peržiūrėti visų laukiančių draugų užklausų būseną, spustelėkite nuorodą „Rodyti visas“ draugų užklausų iššokančiame lange. Čia matysite tiek naujas, tiek anksčiau paslėptas užklausas – galite jas patvirtinti arba visam laikui ištrinti. Šiame lange taip pat rodomas sąrašas žmonių, kuriuos „Facebook“ mano, kad galėtumėte pažinti, remiantis bendrais ryšiais. Paspauskite „Pridėti draugą“ šalia norimo naudotojo, kad išsiųstumėte savo užklausą. Pagal „Facebook“ bendruomenės standartus draugų užklausas turėtumėte siųsti tik žmonėms, kuriuos pažįstate realiame gyvenime.

Laiko juostos privatumas

Atkreipkite dėmesį, kad kai kurie jūsų įrašai ir laiko juostos dalys gali būti matomos „Facebook“ vartotojams, kurie nėra patvirtinti draugai. Turinys, nustatytas kaip „Viešas“ (naudojant auditorijos pasirinkimo įrankį), gali matyti bet kas. Norėdami patikrinti, kurios laiko juostos dalys yra viešos, atsidarykite veiksmo meniu (maža juoda krumpliaračio piktograma po viršeliu) ir pasirinkite „Peržiūrėti kaip“. Įsitikinkite, kad peržiūros režimas nustatytas į „Viešas“. Tokiu atveju jūsų laiko juostos vaizdas atitiks tai, ką matys asmuo su laukiančia draugų užklausa.

Draugų užklausų leidimų keitimas

„Facebook“ leidžia kontroliuoti, kurie vartotojai gali jums siųsti draugų užklausas. Norėdami tai padaryti, atidarykite privatumo nuorodų meniu (spynos piktograma įrankių juostoje) ir spustelėkite nuorodą „Kas gali susisiekti su manimi?“. Skiltyje „Kas gali man siųsti draugų užklausas“ rasite išskleidžiamąjį meniu – galite leisti siųsti užklausas bet kam arba tik draugų draugams.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100409187.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kas yra „Twitter“?

    „Twitter“ – tai socialinės medijos platforma, kuri leidžia greitai bendrauti su draugais, šeima ir profesiniais kontaktais. Skirtingai nuo kitų tinklų, „Twitter“ komunikacija vyksta trumpomis žinutėmis, vadinamomis „tweetais“, arba tiesioginėmis žinutėmis („DM“).Tweetai ir tiesioginės žinutėsKiekvie

  • Chat'o slinkimas: kaip apsaugoti pokalbio kokybę ir ką daryti moderatoriui

    Visų pirma, daugelis žmonių prisijungia prie pokalbių kambarių norėdami bendrauti, tačiau yra ir nedidelė grupė, kuri prisijungia tik tam, kad erzintų kitus. Tokius vartotojus vadiname „troliais“ arba „griferiais“. Vienas jų dažniausiai naudojamų triukų – chato slinkimas. Kas yra chato slinkimas? Ch

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com