Interneto žinios
„Facebook“ suteikia galimybę padaryti profilį privačiu – matyti įrašus, nuotraukas ir informaciją gali tik draugai arba konkrečiai nurodyti asmenys. Norintiems peržiūrėti jūsų profilį ir bendrauti, reikia išsiųsti draugo prašymą.
Jūs galite priimti prašymą arba jį ignoruoti. Kai ignoruojate prašymą, „Facebook“ nepraneša jo siuntėjui. Tačiau jis gali išsiųsti naują prašymą iš karto po ignoravimo.
Draugų prašymai neturi galiojimo laiko. Galite priimti, ignoruoti arba paslėpti prašymą ir su juo susidurti vėliau. Jei nieko nedarote, prašymas lieka aktyvus neribotą laiką.
Siuntėjas gali bet kada atšaukti savo prašymą. Atšaukus prašymą, jis tiesiog dingsta iš „Friend Requests“ puslapio – jis nesibaigia automatiškai.
„Facebook“ verslo puslapiai yra viena iš fanų puslapių kategorijų, todėl jie nėra visiškai atskiri. Kiekvienas verslo puslapis iš tikrųjų yra fanų puslapis, tačiau fanų puslapių grupėje yra ir nekomercinių subjektų, bei kai kurių asmenų puslapiai.Kiti fanų puslapiaiBe verslo puslapių, fanų puslapiai
Jei dažnai naudojate „Facebook“, gali tekti rasti seną savo įrašą – pavyzdžiui, priminti, ką rašėte, arba pamatyti, kaip draugas reagavo. Nors platforma turi bendrą paieškos funkciją, ji nerodo jūsų asmeninių įrašų. Todėl norint peržiūrėti savo senus įrašus, reikės pasinaudoti naršyklės paieška.Žing