Interneto žinios
„Secure Browsing“ funkcija „Facebook“ šifruoja jūsų ryšį, todėl apsaugo nuo neautorizuoto priėjimo. Įjungus šią funkciją URL keičiasi iš „https://…“ į „https://…“, rodydamas, kad ryšys yra saugus. Nors tai naudinga, kai kurios srities ar programėlės gali nepalaikyti šio ryšio, todėl pasirodo įspėjimai. Jei dažnai susiduriate su šiais pranešimais ir norite naudoti „Facebook“ tik iš saugių vietų, galite išjungti „Secure Browsing“ funkciją.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros.
Spustelėkite pavarėlės piktogramą ir pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
Eikite į skirtuką „Saugumas“ ir sekcijoje „Saugus naršymas“ spustelėkite „Redaguoti“.
Nuimkite varnelę iš parinkties „Naršyti „Facebook“ saugiu ryšiu (HTTPS), kai tai įmanoma“ ir spustelėkite „Išsaugoti pakeitimus“.
Įveskite paskyros slaptažodį ir patvirtinkite spustelėdami „Pateikti“.
Po šių veiksmų „Secure Browsing“ funkcija bus išjungta, o pranešimai apie nesaugų ryšį neberodys.
Facebook – tai socialinis tinklas, leidžiantis sekti draugus bet kur jie būtų. Vienas patogiausių būdų išlikti susijusiam – atnaujinti kontaktinę informaciją savo profilyje, kad artimieji galėtų lengvai jus rasti. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip per kelis paprastus žingsnius pakeisti kontaktinius
„Facebook“ – tai platforma, skirta dalintis informacija. Vartotojai gali informuoti draugus ir šeimą, ką veikia, kur keliauja, bei parodyti, kas vyksta, įkeliant nuotraukas ir vaizdo įrašus. Be to, „Facebook“ leidžia dalintis svarbiausiomis naujienomis, nuorodomis į kitus tinklalapius ir įdomiais va