Interneto žinios
„Facebook“ suteikia privatumo įrankius, leidžiančius valdyti, kaip kiti vartotojai sąveikauja su jūsų turiniu. Jei norite, kad žmonės negalėtų komentuoti jūsų nuotraukų, galite naudoti auditorijos parinkiklio funkciją ir, jei reikia, visiškai blokuoti prieigą prie konkrečių albumų.
Prisijunkite prie savo profilio ir spustelėkite nuorodą Nuotraukos.
Pasirinkite Albumai ir atidarykite albumą, kuriame yra nuotraukos, kurioms norite apriboti komentarus.
Albumo viršuje spustelėkite auditorijos parinkiklio piktogramą (tai gali būti spyna, žmonių pora, pasaulio simbolis arba įrankių rinkinys, priklausomai nuo dabartinių nustatymų). Jei norite pakeisti nuotrauką iš laiko juostos arba iš mobiliosios programėlės, pirmiausia atidarykite pačią nuotrauką, tada keiskite auditoriją.
Pasirinkite vieną iš šių variantų: Vieša, Draugai, Draugai, išskyrus pažįstamus, Tik aš arba Pasirinktinė. Pasirinkus Pasirinktinę, išskirkite asmenis, kurių nenorite matyti ar komentuoti jūsų įrašų.
Skaitmeninė fotografija vis labiau keičia mūsų kasdienybę – vietoj senų fotoalbumų dabar naudojame skaitmeninius rėmelius, išmaniuosius telefonus ir kietuosius diskus. Kadangi vis daugiau prisiminimų išsaugoma failų pavidalu, svarbu žinoti, kaip patikimai sukurti atsargines nuotraukų kopijas ir kaip
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.