Interneto žinios
2005 m. „MyYearbook“ leidė vartotojams bendrauti su buvusiais klasės draugais, susirasti naujų pažinčių ir žaisti žaidimus. Vėliau svetainė pervadinta į MeetMe. Jei prisiregistravote per Facebook ir nebenaudojate paslaugos, galite ištrinti paskyrą arba tiesiog blokuoti MeetMe programėlę Facebook platformoje.
Prisijunkite prie MeetMe svetainės.
Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite „Nustatymai“.
Pasirinkite „Paskyra“ ir spustelėkite „Deaktyvuoti paskyrą“.
Įveskite savo el. pašto adresą ir MeetMe slaptažodį, patvirtinkite veiksmą ir paskyra bus ištrinta.
Prisijunkite prie savo Facebook paskyros.
Paspauskite ant krumpliaračio piktogramos ir pasirinkite „Paskyros nustatymai“.
Kairėje pusėje spustelėkite „Programos“.
Programų, kurias naudojate, sąraše suraskite MeetMe ir spustelėkite šalia esantį „X“.
Pažymėkite varnelę „Ištrinti visą MeetMe veiklą Facebook“ ir spustelėkite „Pašalinti“.
Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti
Įvadas„Facebook“ ir „Google“ – du populiariausi pasaulio tinklalapiai. Jei jau turite „Facebook“ paskyrą, galite ją susieti su „Google“ paskyra, kad prisijungimas būtų greitesnis ir patogesnis.Kaip susieti paskyrasŽingsnis 1Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros ir viršutiniame dešiniajame meniu