Interneto žinios
Jei susiejote savo „Tumblr“ tinklaraštį su „Facebook“ paskyra, įrašai, patiktukai ir atsakymai automatiškai rodomi jūsų laiko juostoje. Norėdami sustabdyti automatinį skelbimą, galite nuimti žymėjimus šalia laukelių „Dalintis įrašais laiko juostoje“, „Dalintis patiktukais laiko juostoje“ ir „Dalintis atsakymais laiko juostoje“ „Tumblr“ nustatymų skiltyje. Pilnai nutraukti integraciją, reikia atskirti abi paskyras.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros, spustelėkite pavarėlės piktogramą ir pasirinkite „Paskyros nustatymai“. Tai atvers bendrus paskyros nustatymus.
Kairiajame meniu pasirinkite „Programos“. Čia matysite visas su paskyra susietas programas – tarp jų – „Tumblr“, kuri atsakinga už įrašų skelbimą „Facebook“ laiko juostoje.
Paspauskite „X“ mygtuką dešinėje nuo „Tumblr“ programos. Jei norite pašalinti visą „Tumblr“ veiklą iš laiko juostos, pažymėkite laukelį „Ištrinti visą „Tumblr“ veiklą „Facebook““. Tada spustelėkite „Pašalinti“. Programa dings iš sąrašo ir „Tumblr“ nebegalės skelbti turinio jūsų laiko juostoje.
Facebook – tai socialinis tinklas, leidžiantis sekti draugus bet kur jie būtų. Vienas patogiausių būdų išlikti susijusiam – atnaujinti kontaktinę informaciją savo profilyje, kad artimieji galėtų lengvai jus rasti. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip per kelis paprastus žingsnius pakeisti kontaktinius
„Facebook“ – tai platforma, skirta dalintis informacija. Vartotojai gali informuoti draugus ir šeimą, ką veikia, kur keliauja, bei parodyti, kas vyksta, įkeliant nuotraukas ir vaizdo įrašus. Be to, „Facebook“ leidžia dalintis svarbiausiomis naujienomis, nuorodomis į kitus tinklalapius ir įdomiais va