whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip išskirti animacijos GIF kadrus į atskirus vaizdus

Animaciniai GIF failai gali turėti kelis kadrus. Norint gauti atskirus vaizdus, reikia išskirti šiuos kadrus. Tai galima padaryti su internetinėmis priemonėmis (GIF Ninja) arba su populiariomis grafinės redagavimo programomis – GIMP ir Photoshop.

GIF Ninja (interneto įrankis)

1 žingsnis

Atidarykite naršyklėje GIF Ninja puslapį, skirtą GIF kadrų išskyrimui.

2 žingsnis

Paspauskite mygtuką „Select file“ ir pasirinkite norimą animacinį GIF failą.

3 žingsnis

Po to, kai pamatysite pranešimą „Split happens“, spustelėkite „Download a zip file“.

4 žingsnis

Atsisiųstą ZIP archyvą atidarykite – jame rasite JPEG (arba PNG) nuotraukas, atitinkančias kiekvieną GIF kadro.

GIMP

1 žingsnis

Pasirinkite File → Open ir atidarykite animacinį GIF. Kiekvienas kadras bus rodomas kaip atskiras sluoksnis.

2 žingsnis

Pasirinkite norimą sluoksnį (kadro miniatiūrą) iš Layers skydelio.

3 žingsnis

Naudokite Rectangular Selection įrankį (paspauskite R) ir pažymėkite visą kadro plotą.

4 žingsnis

Paspauskite Ctrl+A – pasirinkti viską, tada Ctrl+C – nukopijuoti.

5 žingsnis

Paspauskite Ctrl+Shift+V – įklijuoti į naują drobę, tada File → Export As ir įrašykite norimu formatu.

Kartokite nuo 2 iki 5 žingsnio kiekvienam kadrui.

Photoshop

1 žingsnis

Pasirinkite File → Open ir atidarykite animacinį GIF.

2 žingsnis

Layers skydelyje spustelėkite norimo kadro miniatiūrą.

3 žingsnis

Paspauskite M – Rectangular Marquee įrankį ir pažymėkite visą kadro plotą.

4 žingsnis

Pasirinkite Edit → Copy, tada File → New ir patvirtinkite numatytus nustatymus.

5 žingsnis

Paspauskite Ctrl+V – įklijuokite kadrą į naują dokumentą, tada Ctrl+S ir įrašykite failą.

Kartokite nuo 2 iki 5 žingsnio, kad išskirtumėte visus kadrus.


URL:https://lt.whycomputer.com/software/100407941.html

Programinė įranga
  • Kaip pakeisti neteisingą failo plėtinį

    Kompiuteriuose trys raidės po taško failo pavadinime vadinamos failo plėtiniu. Plėtinys nurodo operacinei sistemai, kokio tipo duomenys yra faile, ir padeda pasirinkti programą, kurią reikia atidaryti dukart spustelėjus failą. Jei plėtinys neteisingas, failas gali būti atidarytas netinkamoje program

  • Kaip konvertuoti WMA į DOC formatą

    Konvertuoti WMA (Windows Media Audio) failą į DOC (Microsoft Word) formatą leidžia lengvai peržiūrėti arba ieškoti teksto iš garso įrašo be būtinybės klausytis visos medžiagos arba rankiniu būdu ją transkribuoti. Žingsnis 1 Atsisiųskite programą „Wave to Text“, išskleiskite archyvą ir įdiekite progr

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com