Interneto žinios
Jei prisijungiate prie „Twitter“ per 30 dienų nuo paskyros išjungimo, platforma automatiškai ją suaktyvina ir atkuria visą turinį taip, kaip buvo prieš deaktyvavimą. Procesas gali užtrukti kelias minutes – po to vėl matysite savo tweetus, gausite naujus įrašus iš sekamų asmenų ir jūsų sekėjai grįš, nors jų pilną sąrašą pamatysite per 48 valandas.
Jei lauksite ilgiau nei 30 dienų, „Twitter“ negrįžtamai ištrins visą jūsų asmeninę informaciją, įskaitant sekėjų sąrašą. Galėsite sukurti naują paskyrą su tuo pačiu vartotojo vardu, jei jis dar nėra užimtas, tačiau turėsite pradėti nuo nulio – naujus sekėjus, sekimus ir tweetus. Ankstesni tweetai nebus susieti su nauja paskyra.
„System Restore“ (Sistemos atkūrimas) gali tapti tikru gelbėtoju, kai neseniai įdiegėte naują programinę įrangą arba tvarkykles, kurios sukėlė sistemos nestabilumą ar visišką neveikimą. Tai tarsi laiko mašina, leidžianti grįžti prie ankstesnės kompiuterio konfigūracijos, kai dar nebuvo jokių problem
Kas nutinka, kai „Yahoo“ paskyra užrakinama?Jei kada nors susidūrėte su užrakinta „Yahoo“ paskyra, greičiausiai tai įvyko dėl kelių nesėkmingų bandymų įvesti slaptažodį. Saugumo sumetimais „Yahoo“ el. pašto ir pokalbių serveriai automatiškai užrašo paskyrą, kad apsaugotų ją nuo neautorizuotos prieig