Interneto žinios
Uždarius „Twitter“ paskyrą, turite 30‑dienų atšaukimo periodą, per kurį galite persigalvoti ir ją suaktyvinti iš naujo. Po šio laikotarpio paskyra ištrinama visam laikui – sekėjai, sąrašai, tweetai ir profilio duomenys negrįžtamai dingsta, o vartotojo vardas tampa prieinamas kitiems.
Prisijunkite prie savo paskyros, spustelėkite pavarų piktogramą ir pasirinkite Nustatymai. Puslapio apačioje rasite nuorodą „Deaktyvuoti mano paskyrą“. Patvirtinus pasirinkimą, paskyra bus deaktyvuota, tačiau per ateinančias 30 dienų galite bet kuriuo metu prisijungti ir ją atkurti – visi tweetai, sąrašai ir žinutės liks nepakeisti.
Jei po 30 dienų negrįšite į „Twitter“, jūsų paskyra bus negrįžtamai ištrinta. Vartotojo vardas taps laisvas, el. pašto adresas ir slaptažodis nebebus susiję su paskyra. Galite bandyti vėl įsigyti tą patį vartotojo vardą, jei niekas jo dar nepasirinko, tačiau visi ankstesni tweetai, žinutės ir kiti duomenys bus prarasti.
Taip, savo programas galite atsargiai kopijuoti į išorinius diskus. Tai patikimas būdas apsaugoti programų duomenis, o taip pat rekomenduojama bent kartą per savaitę atsargiai kopijuoti finansinę informaciją, asmeninius failus, muziką ir vaizdo įrašus. Reikšmė Kadangi kietieji diskai gali sugesti, p
Apžvalga„Twitter“ – tai socialinis tinklas, leidžiantis skelbti trumpas žinutes (tweet’us) ir skaityti kitų naudotojų įrašus. Norint sekti kitą naudotoją ir gauti jo tweet’us tiesiogiai, būtina turėti paskyrą. Kitų žmonių sekimas suteikia galimybę matyti jų įrašus realiu laiku.SekimasSekti kitą „Twi