Interneto žinios
Twitter patirtis sukasi aplink laiko juostą – chronologinį įrašų sąrašą iš vartotojų, kurių sekate. Jei nutraukiate sekimą, šio asmens įrašai nebeturės vietos jūsų laiko juostoje, tačiau vis tiek galite apsilankyti jo profilyje arba pridėti paskyrą prie Twitter sąrašo, kad gautumėte naujienas.
Jei vartotojo paskyra nėra apsaugota, jos turinys matomas visiems internete. Sekimas reiškia, kad nauji tweitai automatiškai įtraukiami į jūsų laiko juostą. Nutraukiant sekimą šis procesas nutraukiamas. Jei nutraukiate sekimą apsaugotai paskyrai, nebegalėsite matyti jos tweetų, net per profilio puslapį, o vartotojas negalės jums siųsti tiesioginių žinučių.
Kai nutraukiate sekimą, vartotojas negauna tiesioginio pranešimo apie tai. Jo sekėjų skaičius sumažės vienu, kas gali, bet nebūtinai, būti pastebėta paskyros savininkui. Be to, vartotojas daugiau nebegaus žymės „Jus seka“ aplankydamas jūsų profilį.
„System Restore“ (Sistemos atkūrimas) gali tapti tikru gelbėtoju, kai neseniai įdiegėte naują programinę įrangą arba tvarkykles, kurios sukėlė sistemos nestabilumą ar visišką neveikimą. Tai tarsi laiko mašina, leidžianti grįžti prie ankstesnės kompiuterio konfigūracijos, kai dar nebuvo jokių problem
Telefono numerio blokavimas kartais būtinas dėl privatumo, saugumo ar kitų priežasčių. Galite norėti, kad tam tikras numeris jums nebelauktų, kad jūsų numeris nerodytųsi kitiems skambinant, arba norite apriboti, kad į tam tikrą numerį būtų neįmanoma skambinti.Kaip užblokuoti numerįProcedūra, kaip už