whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Socialinė žiniasklaida

Kaip sužinoti, ar „Facebook“ draugas tave blokuoja ar pašalino

Jei jūsų „Facebook“ dienoraštis pilnas politinių išpažinimų, nuolatinio nuorodų dalinimosi ir nuobodžių įrašų kas valandą, tikėtina, kad keli jūsų draugai jau pradėjo jus erzinti. Laimei, jie gali naudoti „pašalinti draugą“ arba „blokuoti“ funkcijas, kad nutrauktų ryšį. Nors pranešimo gausite ne, tam tikri požymiai leidžia nustatyti, ar buvote blokuotas, ar pašalintas.

Blokavimas ir pašalinimas

Blokavimas ir pašalinimas (dar vadinamas „atdrauginimu“) – tai dvi skirtingos „Facebook“ funkcijos, kuriomis naudotojai saugo privatų gyvenimą ir tvarko savo draugų sąrašą. Kai esate blokuoti, matote tik dalį turinio – pavyzdžiui, bendras nuotraukas, kuriose abu esate pažymėti, arba grupės veiklą. Blokavimas yra abipusis: tiek blokuojantis, tiek blokojamas mato ribotą informaciją.

Pašalinus draugą, ryšys tiesiog nutraukiamas, bet jį vėl galima atkurti. Dėl to galėsite matyti kai kurią bendrą informaciją – pvz., bendrus draugus, pažymėtas nuotraukas ar grupės įrašus.

Naujienų srauto nebuvimas

Jei jūsų Naujienų sraute dingsta įrašai, susiję su tam tikru asmeniu, greičiausiai jis jus blokuoja arba pašalino. Kai draugas jus blokuoja arba pašalina, jo įrašai nebus rodomi jūsų sraute. Tačiau panašų efektą gali sukelti ir privatumo nustatymai, kai asmuo dalijasi turiniu tik tam tikrai auditorijai arba įtraukia jus į draugų sąrašą, kuris neturi peržiūros teisių.

Jei vis dar galite ieškoti jo profilio arba jo vardas matomas jūsų draugų sąraše, reiškia, kad nebuvo atliktas nei blokavimas, nei pašalinimas.

„Pridėti kaip draugą“ mygtukas

Jei spustelėję asmens vardą matote jo profilio nuotrauką ir mygtuką „Pridėti kaip draugą“, tai reiškia, kad esate pašalintas, bet neblokuotas. Paspaudus mygtuką, buvęs draugas gaus prašymą draugauti, kurį jis gali priimti arba atmesti.

Negalima rasti profilio

Jei nepavyksta rasti ankstesnio draugo per „Facebook“ paiešką, tikėtina, kad jus blokuoja. Tačiau tai gali reikšti ir tai, kad asmuo jau nebeturi aktyvios paskyros. Jei matote jo vardą kitų žmonių nuotraukose ar įrašuose, jis vis dar aktyvus ir tikrai jus blokuoja. Tokiu atveju galėsite išsiųsti draugystės prašymą tik tada, kai jis jus atblokuos.


URL:https://lt.whycomputer.com/social-media/100411556.html

Socialinė žiniasklaida
  • Kaip nustatyti, kurias programas saugiai pašalinti iš kompiuterio

    Kiekviena įdiegta programa užima vietos jūsų kietajame diske. Dažnai gamintojai sudaro susitarimus su kompiuterių gamintojais, kad jų programinė įranga būtų iš anksto įdiegta naujuose įrenginiuose. Kai laisvos vietos tampa mažiau arba po naujos programos įdiegimo kompiuteris pradeda veikti lėčiau, g

  • Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

    Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrąJei rūpi asmeninės informacijos privatumas, galite pasirinkti visišką paskyros ištrynimą. Ištrynus paskyrą, jos nebus galima atkurti, o visi duomenys – draugų sąrašas, žinutės, nuotraukos – taps nepasiekiami. Alternatyva – paskyros deaktyvavimas, kuris ti

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com