Interneto žinios
„Facebook“ siūlo daugybę privatumo nustatymų, leidžiančių kontroliuoti, kas gali matyti jūsų nuotraukas. Galite sukurti albumą ir apriboti prieigą tik vienam žmogui – puikus sprendimas dalintis asmeninėmis nuotraukomis su artimu draugu, nepranešant apie tai kitiems vartotojams.
Prisijunkite prie „Facebook“ ir spustelėkite savo vardą, kad pamatytumėte savo profilio puslapį.
Pasirinkite skirtuką „Nuotraukos“, kad pamatytumėte pažymėtas nuotraukas.
Pasirinkite „Albumai“, kad pamatytumėte savo nuotraukų albumų sąrašą.
Albumo šalia spustelėkite mygtuką „Auditorijos pasirinkiklis“ (Audience Selector).
Iš iššokančio lango pasirinkite „Individualizuota“ (Custom).
Skiltyje „Šie žmonės arba sąrašai“ pasirinkite „Konkrečios asmenys arba sąrašai“ (Specific People or Lists).
Lauke „Dalintis su“ įrašykite asmens vardą ir iš sąrašo pasirinkite teisingą profilį.
Paspauskite „Išsaugoti pakeitimus“.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
Registracija „Facebook“ – populiariausia pasaulyje socialinė platforma, turinti šimtus milijonų vartotojų. Norint susikurti paskyrą, būtina įvesti asmeninę informaciją, įskaitant el. pašto adresą. Be patvirtinto el. pašto, registracija neįmanoma – tai svarbu tiek saugumui, tiek komunikacijai. Saugum