whycomputer.com >> Interneto žinios >  >> Programinė įranga

Kaip naudoti DLL failus Excel programoje

DLL (Dynamic Link Library) failų naudojimas Excel programoje

DLL – tai dinaminės nuorodos bibliotekų failai, kurie saugo mažų programų rinkinį ir leidžia vykdomajai (EXE) programai bendrauti su kompiuteriu ar įrenginiais, pvz., skaitytuvu ar spausdintuvu. Excel taip pat gali pasinaudoti DLL failais, kai jie sukuriami Visual Basic aplinkoje.

DLL sukūrimas Visual Basic

1 žingsnis

Sukurkite naują projektą "Class Library" Visual Basic Studio: meniu File → New → Project, pasirinkite Class Library ir spustelėkite OK.

2 žingsnis

Atidarykite projekto savybes (Project → ClassLibrary1 Properties). Nustatykite Assembly name ir Root namespace pagal savo poreikius ir peržiūrėkite kodo langą.

3 žingsnis

Įrašykite reikiamus metodus klasėje, tada meniu Build → Build Solution sukurkite DLL failą.

Per Project → Properties skiltyje galite nurodyti projekto aprašymą – tai tekstas, kurį matysite, kai Excel programoje pasirinksite nuorodą į DLL.

DLL prijungimas prie Excel

1 žingsnis

Excel meniu Įrankiai → References atidarykite nuorodų langą.

2 žingsnis

Raskite sukurtą Visual Basic DLL klasės serverį ir pažymėkite jį.

3 žingsnis

Darbalapyje sukurkite naują modulį, įrašykite funkciją, kuri sukuria serverio klasės egzempliorių ir iškviečia jo metodus.


URL:https://lt.whycomputer.com/software/100405635.html

Programinė įranga
  • Kaip redaguoti DLL failus

    ĮvadasYra daugybė priežasčių, kodėl norėtumėte redaguoti .DLL failą. Galbūt norite pakeisti jo pradinę funkciją, pataisyti sugadintą kodą, išanalizuoti programą, kuri naudoja šį komponentą, arba tiesiog esate smalsūs ir norite pamatyti, kaip atrodo .DLL. Nors reikalinga tam tikra techninė patirtis,

  • Kaip atidaryti .xlsx failą

    Kaip atidaryti .xlsx failąMicrosoft Office 2007 paketui pristatyta nauja „Excel“ skaičiuoklių failų formato – .xlsx – versija sukėlė painiavą ir suderinamumo problemų su senesnėmis Excel versijomis. Nors Excel 2007 gali atverti, redaguoti ir išsaugoti tiek senus .xls, tiek naujus .xlsx failus, ankst

Interneto žinios © https://lt.whycomputer.com