Interneto žinios
„Facebook“ suteikia daugybę privatumo nustatymų, leidžiančių vartotojams pritaikyti savo patirtį. Jei matote draugo puslapį, bet negalite jame komentuoti, priežastys gali būti įvairios. Žemiau pateikiami dažniausiai pasitaikantys scenarijai ir patarimai, kaip išspręsti problemą.
Gali būti, kad draugas pakeitė privatumo nustatymus taip, kad tik jis pats galėtų skelbti įrašus savo laiko juostoje. Tokiu atveju kiti gali matyti laiko juostą, bet negali komentuoti jos įrašų. Įrašai, kuriuose jį/ją pažymėjote, nebus rodomi jo/ jos laiko juostoje.
Jei draugas įjungė funkciją „Timeline Review“, visi įrašai turi būti patvirtinti prieš patekus į jo/ jos puslapį. Jūsų įrašas iš karto nebus matomas – draugas gaus pranešimą apie laukiančius įrašus ir galės patvirtinti arba atmesti juos.
Draugas galėjo jus įtraukti į specialų draugų sąrašą, pvz., „Pažįstami“. Tokiu atveju gali būti nustatyta, kad šio sąrašo nariai negali skelbti įrašų laiko juostoje, nors kiti draugai gali.
Jei draugas jus pašalino iš draugų, ryšys tarp jūsų nutrūko. Net jei jo/ jos profilis yra viešas, galėsite matyti įrašus, bet nekomentuoti jų. Jei manote, kad tai buvo klaida, galite išsiųsti draugystės kvietimą.
Jei nei viena iš šių situacijų nepaaiškina problemos, tiesiog paprašykite draugo patikrinti jo/ jos privatumo nustatymus arba išsiųskite jam/ jai asmeninį pranešimą, kad išsiaiškintumėte, kas nutiko.
Jūs ką tik gavote „poke“ „Facebook“ ir galvojate: kas tai yra ir ką tai reiškia? „Poke“ – tai paprasta ir šmaikšti komunikacijos funkcija. Kai kuriems tai linksmas būdas susisiekti, kitiems – šiek tiek erzinantis. Bet kuriuo atveju verta žinoti, ką reiškia „poke“, kaip į jį atsakyti ir ar draugas no
Jei „YouTube“ vartotojas nuolat rašo įžeidžiančius ar provokuojančius komentarus ar siunčia žinutes, galite jį blokuoti. Blokavimas neleidžia jam komentuoti jūsų vaizdo įrašų, kanalo ar siųsti jums žinučių per platformą. Vartotojus blokuoti ir atblokuoti galite per jų profilio puslapį.Kaip blokuoti