Interneto žinios
Jei nuspręsite nutraukti draugystę su žmogumi „Facebook“, kitas naudotojas negaus jokio pranešimo. Jei nesikeitėte dažnai, galbūt jie net nepastebės, kad ryšys nutrauktas. Tačiau laikui bėgant jie gali pastebėti, kad nebegali matyti visų jūsų įrašų ar informacijos jūsų laiko juostoje.
Norėdami pašalinti bet kurį savo kontaktą, atidarykite jo profilio laiko juostą, spustelėkite meniu „Draugai“ ir pasirinkite „Pašalinti draugą“. Taip pat galite eiti į savo „Draugų“ puslapį, ten šalia kiekvieno kontakto rasite tą patį meniu. Nei jūs, nei pašalintas asmuo negaus pranešimo apie draugystės nutraukimą.
Asmenys, kuriuos pašalinote, negaus jokio įspėjimo. Jie gali nepastebėti, kad jūsų įrašai nebelieka jų naujienų sraute, ir nebegalės matyti įrašų, kuriuos nustatėte matyti tik draugams. Vis dėlto bendri draugai, kurie jus pažymėjo nuotraukose ar įrašuose, gali vis dar rodyti šiuos įrašus pašalintų kontaktų sraute, priklausomai nuo privatumo nustatymų.
Pašalintų kontaktų gali pastebėti keletą smulkių požymių: vietoje mygtuko „Draugai“ jų profilyje matys mygtuką „Pridėti draugą“, jūsų vardas nebus rodomas jų draugų sąraše ar bendrų draugų skiltyje. Ar jie šiuos pakeitimus pastebės, priklauso nuo to, kaip dažnai jie lankosi „Facebook“ ir kiek draugų turi.
Kai skelbiate naują turinį – statusą, vietos patikrinimą ar nuotrauką – atsiranda meniu, leidžiantis pasirinkti auditoriją. Jei pasirinksite „Viešas“, įrašą gali matyti bet kas „Facebook“, nepriklausomai nuo draugystės. Jei dauguma jūsų įrašų yra vieši, pašalinti draugai galbūt nepastebės didelio skirtumo lankydamiesi jūsų laiko juostoje.
Facebook leidžia vartotojams bendrauti su draugais, kolegomis, šeima ir kitais pažįstamais. Draugus galima suskirstyti į grupes, kurios matomos tik jų kūrėjui. Kartais draugą gali būti netyčia pašalinta iš draugų sąrašo arba jo įrašai gali būti paslėpti, todėl gali atrodyti, kad draugas ištrintas.Ka
Registracija „Facebook“ – populiariausia pasaulyje socialinė platforma, turinti šimtus milijonų vartotojų. Norint susikurti paskyrą, būtina įvesti asmeninę informaciją, įskaitant el. pašto adresą. Be patvirtinto el. pašto, registracija neįmanoma – tai svarbu tiek saugumui, tiek komunikacijai. Saugum