Interneto žinios
„Facebook“ leidžia sukurti įvykį ir pakviesti tiek draugų, kiek norite. Jei nuspręsite, kad kai kurie pakviesti asmenys neturėtų dalyvauti, juos galite pašalinti bet kuriuo metu, nepriklausomai nuo to, ar jie jau priėmė kvietimą.
Pašalinus kvietimą draugui, „Facebook“ jo neinformuoja. Jis negaus daugiau pranešimų apie įvykį, o įvykio informacija bus pašalinta iš jo laukiančių įvykių sąrašo.
Prisijunkite prie savo „Facebook“ paskyros, spustelėkite meniu „Įvykiai“ ir pasirinkite norimą įvykį.
Spustelėkite skyrių, kuriame rodomi kviečiami arba dalyvaujantys žmonės (pvz., „Pakviesti“ arba „Dalyviai“).
Šalia asmens, kurį norite pašalinti, spustelėkite „X“ ir patvirtinkite veiksmą spustelėdami „Gerai“.
Uždarykite svečių langą – pašalintas draugas nebesirodo svečių sąraše.
„System Restore“ (Sistemos atkūrimas) gali tapti tikru gelbėtoju, kai neseniai įdiegėte naują programinę įrangą arba tvarkykles, kurios sukėlė sistemos nestabilumą ar visišką neveikimą. Tai tarsi laiko mašina, leidžianti grįžti prie ankstesnės kompiuterio konfigūracijos, kai dar nebuvo jokių problem
Telefono numerio blokavimas kartais būtinas dėl privatumo, saugumo ar kitų priežasčių. Galite norėti, kad tam tikras numeris jums nebelauktų, kad jūsų numeris nerodytųsi kitiems skambinant, arba norite apriboti, kad į tam tikrą numerį būtų neįmanoma skambinti.Kaip užblokuoti numerįProcedūra, kaip už