Interneto žinios
„Facebook“ – galinga platforma, leidžianti palaikyti ryšį su draugais ir artimaisiais. Tačiau, kaip ir realiame gyvenime, kartais susiduriame su žmonėmis, su kuriais nenorime bendrauti. Norėdami, kad tam tikras asmuo negalėtų patikti ar komentuoti jūsų įrašų, turite jį visiškai užblokuoti – tai taip pat pašalins jį iš draugų sąrašo.
Paspauskite spynos piktogramą savo „Facebook“ pagrindiniame puslapyje, kad atidarytumėte meniu „Privatumo nuorodos“. Pasirinkite „Kaip sustabdyti, kad kas nors mane erzintų?“.
Įveskite blokuojamo asmens vardą arba el. pašto adresą laukelyje „Įveskite vardą arba el. paštą“. Tada spustelėkite mygtuką „Blokuoti“.
Šis veiksmas taip pat pašalins asmenį iš jūsų draugų sąrašo, tačiau „Facebook“ jo nepaviešins. Patikrinkite, ar blokavimas sėkmingas, spustelėję nuorodą „Peržiūrėti visus užblokuotus vartotojus“ meniu „Privatumo nuorodos“.
Facebook – populiariausia socialinių tinklų svetainė pasaulyje, leidžianti palaikyti ryšį su draugais, susisiekti su senais pažįstamais ir net susipažinti su naujais žmonėmis. Platforma turi patogią paieškos funkciją, kurią galite naudoti norėdami rasti draugus, šeimos narius ar kitus asmenis pagal
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia greitai dalintis nuotraukomis tiesiai iš foto galerijos arba fotoaparato. Įkeltos nuotraukos automatiškai patenka į albumą „Mobile Uploads“ ir matomos jūsų sienoje.Kaip įkelti nuotrauką1 žingsnisPaspauskite „Facebook“ piktogramą pagrindiniame ekrane.