Interneto žinios
„Facebook“ rodo jūsų įrašus profilio laiko juostoje nuo naujausio iki seniausio. Kartais senas įrašas vėl tampa aktualus, todėl norint jį iš naujo pasidalinti, tereikia rasti ir pasinaudoti dalijimosi
„Facebook“ siūlo du pagrindinius būdus, kaip masiškai pašalinti savo paskyroje paskelbtą turinį: paskyros ištrynimą ir laikiną išjungimą.Visiškas paskyros ištrynimasPasirinkę galutinį paskyros ištryni
Facebook gali nustatyti įrašo autoriaus buvimo vietą naudodamas telefono GPS duomenis arba kompiuterio Wi‑Fi ryšį. Jei naudotojas pasirinko pridėti vietą, ši informacija matoma jo laiko juostoje.Faceb
Kaip išlikti nepastebėtam „Facebook“Jei norite ieškoti „Facebook“ narių, naudoti programėles arba dalyvauti grupėse, jums būtina turėti paskyrą. Pasirinkite griežčiausias privatumo nuostatas, kad apsa
Albumų šalinimas Norėdami ištrinti nuotraukų albumą „Facebook“, eikite į savo profilio skyrių Nuotraukos → Albumai. Pasirinkite norimą albumą, spustelėkite pavarėlės piktogramą ir pasirinkite Ištrinti
1964 metų balandžio 20‑ąją Bell Telephone pristatė pirmąjį transatlantinį vaizdo skambutį, sujungiantį Niujorko pasaulinės parodos teritoriją ir Disneylandą Aneheime, Kalifornijoje. Komercinis paslaug
„Facebook“ puikiai tinka palaikyti ryšį su draugais ir šeima visame pasaulyje, tačiau kartais norime sužinoti, kas žiūri mūsų profilį. Deja, platforma nepateikia informacijos apie lankytojus, todėl ne
Facebook leidžia konfigūruoti pranešimus beveik už kiekvieną jūsų veiklą platformoje, tačiau kai įjungiate daug pranešimų, galite greitai apsikrauti gaunamais pranešimais. Šiame straipsnyje sužinosite
Pašalinti „Facebook“ profilio nuorodas iš „Google“ paieškos rezultatų„Google“ sukuria paieškos indeksus skenuodamas viešai prieinamus tinklalapius. Jei jūsų „Facebook“ profilis yra viešas, jo informac
„Facebook“ leidžia visiems peržiūrėti narių profilius, tačiau neprisijungus matoma tik ribota informacija – profilio nuotrauka, viršelio nuotrauka ir galbūt kai kurios patiktų puslapių sąrašas. Prisij
Kaip pridėti nematomą simbolį prie „Facebook“ įrašoNaudodami nematomus simbolius galite įterpti tuščią tekstą į įvairius internetinius laukelius, pavyzdžiui, į savo „Facebook“ įrašus. Šiame vadove paa
Jei norite šiek tiek daugiau privatumo naršydami Naujienų srautą, turite imtis priemonių, kad jūsų buvimas „Facebook“ būtų nematomas. Išjungus pokalbius, sustiprinus privatumo nustatymus ir pasirinkus
ĮvadasJei išjungiate savo Facebook paskyrą, visi susiję verslo puslapiai automatiškai išjungiami. Deaktyvuota paskyra negrąžina šių puslapių, todėl klientai jų neranda. Tačiau po paskyros aktyvavimo g
Kiekvienas gali susikurti anoniminę „Facebook“ paskyrą, tačiau profilyje nerodoma buvimo vieta nekeičia skaitmeninio pėdsako, kurį paliekate prisijungdami. „Facebook“ fiksuoja ne tik kiekvieną paskelb
Naudodamiesi „Facebook“ programa Android įrenginyje galite ne tik skelbti įrašus, bet ir tvarkyti daugumą paskyros funkcijų – įskaitant nuotraukų ar net visų albumų šalinimą. Nors programoje neatsiran
„Facebook“ suteikia įvairias saugumo ir privatumo nuostatas, leidžiančias padaryti jūsų administruojamus puslapius ir grupes visiškai privačias. Galite apriboti dalyvavimą pagal amžiaus grupę, drausti
Instagram leidžia dalintis nuotraukomis tiesiai iš mobiliojo įrenginio ir gauti komentarus iš draugų bei sekėjų. Kai kas nors pakomentuoja jūsų įkeltą nuotrauką, gaunate momentinį pranešimą, todėl gal
Jei nenorite, kad tam tikri žmonės galėtų jus rasti „Facebook“ platformoje, bent laikinai, galite laikinai išjungti savo paskyrą. Išjungus paskyrą, jūsų profilis išnyksta iš paieškų ir tampa neprieina
Yra daugybė būdų, kaip gauti anekdotus į mobilųjį įrenginį. Prenumeratos paslaugos reguliariai siunčia juokelius el. paštu, SMS arba socialinių tinklų naujienų sraute. Programėlės leidžia gauti anekdo
„Facebook“ automatiškai apkarpo nuotraukas, kurios yra per didelės, kad tilptų svetainės išdėstyme. Vienintelis būdas sustabdyti šį procesą ir išsaugoti originalią nuotrauką – pakeisti jos dydį pagal
„Netflix“ 2013 rugpjūčio mėnesį pristatė galimybę sukurti kelis naudotojų profilius vienoje paskyroje. Ši funkcija leidžia bendro naudojimo abonentams turėti atskiras peržiūrų istorijas ir rekomendaci
Galite pridėti atgalinio skaičiavimo laikmatį į savo „Facebook“ srautą, kad kartu su draugais galėtumėte stebėti, kiek laiko liko iki svarbaus įvykio. Yra įvairių programėlių, tinkamų skirtingiems įvy
„Facebook“ memorialų puslapiai leidžia artimiems draugams ir šeimos nariams susiburti virtualioje erdvėje, išreikšti užuojautą ir dalintis prisiminimais apie mirusį asmenį. Tokį puslapį galima sukurti
„Facebook“ pokalbių funkcija nuo paprasto sąrašo išsivystė į šoninę juostą, kuri nuolat atnaujinama pagal jūsų paskutinę veiklą. Dėl naujausių algoritmų turite daugiau galimybių, nei tik išjungti poka
Remiantis Vengrijos Vyesikos universiteto tyrimų komandos duomenimis, viena pagrindinių priežasčių, kodėl žmonės palieka „Facebook“, yra privatumo nerimas. Šios baimės nėra nepagrįstos – svetimiečiai
Windows Movie Maker leidžia lengvai pasidalinti WLMP (Windows Live Movie Maker Project) failais tiesiai į Facebook, nes programa turi integruotą dalijimosi funkciją. Tiesiog susiekite savo Windows Liv
„Facebook“ suteikia galimybę pritaikyti privatumo ir saugumo nuostatas, bet jei norite, kad jūsų profilis būtų visiškai matomas visiems lankytojams, turite pašalinti visus apribojimus. Privatumo nusta
Įterpti YouTube vaizdo įrašą į Facebook puslapį skiriasi nuo įterpimo į asmeninę svetainę, nes Facebook neatskleidžia savo šaltinio kodo. Google, valdančios YouTube, suteikia paprastus dalijimosi įran
„Facebook“ draugystės puslapiai rodo, kaip jūs bendraujate su konkrečiu draugu – nuotraukas, kuriose abu esate pažymėti, bendrus draugus, patiktus įrašus ir net keletą komentarų laiko juostoje. Matomi
Kas yra „Facebook“ talpykla? „Facebook“ naudoja didžiulę talpyklą (cache), kurioje saugoma informacija apie tinklalapius visame Internete, kad dalijimasis būtų greitesnis ir paprastesnis. Kai įrašo nu
Dauguma „Facebook“ vartotojų bent kartą buvo pažymėti nuotraukose, kuriomis dalijasi kiti. Kai esate pažymėtas, nuotrauką mato visi jūsų draugai, taip pat draugai, kurie mato įkėlėją. Jei nuotrauka yr
„Poke“ – tai nedidelis „Facebook“ signalas, kuriuo galite parodyti, kad galvojate apie draugą. Tai gali būti kvietimas pradėti pokalbį arba tiesiog paprastas „Sveikas“. Žemiau sužinosite, kaip peržiūr
„Facebook“ draugų sąrašo sekimas gali būti sudėtingas, ypač kai turite tūkstančius kontaktų. Kadangi draugai gali išeiti iš platformos arba jus pašalinti be pranešimo, svarbu reguliariai atnaujinti sa
Užblokuodami kitą vartotoją, neleidžiate jam matyti jūsų laiko juostos, asmeninio profilio ir nuotraukų, kurias įkeliate į laiko juostą. Tai taip pat neleidžia jums matyti jo informacijos. Tačiau blok
Žymėjimas „Facebook“ nėra tik techninis klausimas – tai priklauso nuo jūsų ir draugų privatumo nustatymų. Net naudojant Android programėlę ar kompiuterio versiją, kartais gali nepavykti pažymėti draug
Prieš įvedant pokalbių funkciją, norint parašyti žinutę, reikėjo aplankyti asmens profilį. Dabar „Facebook“ veikia kaip tiesioginė žinučių platforma, kurioje visi kontaktai pateikiami dviem sąrašais.V
Nors paprastai turite visišką kontrolę, kas matosi jūsų „Facebook“ draugų sąraše, kartais gali nutikti, kad kai kurie draugai netikėtai bus užblokuoti arba ištrinti – pavyzdžiui, jei įsilaužėlis pasie
Twitter siūlo įterpiamus valdiklius, kurie per scenarijų įkelia Twitter turinį į įterptą kadrą (iframe) kitoje svetainėje. Tiesioginis „iframe“ įkėlimas iš Twitter svetainės neleidžiamas dėl saugumo p
Leisti žmonėms, neturintiems „Facebook“ paskyros, matyti, kas vyksta jūsų paskyroje, yra puikus būdas pasiekti platesnę auditoriją. Vietoje to, kad juos praleistumėte, galite įterpti „Facebook“ įvykio
Kaip pašalinti draugus „Facebook“ ir kokie požymiai matomiJei nuspręsite nutraukti draugystę su žmogumi „Facebook“, kitas naudotojas negaus jokio pranešimo. Jei nesikeitėte dažnai, galbūt jie net nepa