Interneto žinios
„Facebook“ siūlo du pagrindinius būdus, kaip masiškai pašalinti savo paskyroje paskelbtą turinį: paskyros ištrynimą ir laikiną išjungimą.
Pasirinkę galutinį paskyros ištrynimą, ištrinate visą savo turinį – įrašus, nuotraukas, komentarus, žinutes ir net draugų sąrašą. Ištrynimas yra negrįžtamas: po jo nebegalėsite atkurti jokios informacijos ir norint naudotis „Facebook“, reikės sukurti visiškai naują paskyrą.
Laikinai išjungus paskyrą, jūsų profilis ir viešai matomi įrašai tampa nematomi kitiems naudotojams, tačiau duomenys lieka saugomi duomenų bazėje. Privatioms žinutėms, kurias išsiuntėte draugams, nepavyks ištrinti – jos lieka prieinamos draugams, nors jie negalės jums atsakyti, kol paskyra nebus vėl aktyvuota.
Norėdami vėl pasiekti savo paskyrą, tiesiog prisijunkite prie „Facebook“ naudojant ankstesnius prisijungimo duomenis – paskyra automatiškai taps aktyvi.
Jei deaktyvuojate „Facebook“ paskyrą, ji tampa nematoma draugams ir kitiems vartotojams. Visa informacija – nuotraukos, draugų sąrašas, nustatymai – lieka išsaugota, tiesiog nėra matoma.Deaktyvuota „Facebook“ paskyraDeaktyvuojus paskyrą, jūsų laiko juosta dingsta iš viešo rodymo, o žmonės jos nebega
Nors norėtumėte, kad draugai matytų, kai siunčiate žinutes ar žymite juos nuotraukose, draugo pašalinimas gali būti nepatogus, nes Facebook nesiunčia oficialaus pranešimo. Platforma suteikia priemones, leidžiančias apsaugoti narių privatumą be būtinybės oficialiai pašalinti draugą. Nors Facebook nei