Interneto žinios
„Facebook“ – galinga platforma, leidžianti palaikyti ryšį su draugais ir artimaisiais. Tačiau, kaip ir realiame gyvenime, kartais susiduriame su žmonėmis, su kuriais nenorime bendrauti. Norėdami, kad
Ilgesni video įrašai užima didesnę vietą nei trumpesni, ypač kai kalbama apie tą patį formatą. Įkelti didelį failą į Facebook gali užtrukti ilgai, ypač lėtu interneto ryšiu. Jei nenorite kirpti įrašo
„Facebook“ paskyros įsilaužimo požymiai dažniausiai pasireiškia nepažįstama veikla. Peržiūrėkite pranešimų sąrašą svetainėje arba el. pašto dėžutėje, jei turite įjungtas el. pašto naujienas, ir ieškok
Skelbti į Facebook ir Twitter iš iPhone paprastai reiškia atskirai įeiti į kiekvieną platformą ir parašyti tą patį pranešimą. Tačiau naudojant specialias programas, galima parašyti vieną įrašą, kuris
Lėtai įkeliantis „Facebook“ puslapiui gali būti nemalonu, nesvarbu, ar žiūrite savo laikraštį, ar lankote kitų žmonių profilius. Nors serverio klaidų, susijusių su pačiu Facebook, paprastai neįmanoma
Pasirinkimas tarp Tumblr ir Instagram nėra klausimas, kuris servisas geresnis – svarbu, kokiam tikslui jį naudojate. „Tumblr“ paskirtis „Tumblr“ yra mikro‑tinklaraštis, skirtas trumpiems įrašams – fra
Tumblr nesiūlo tiesioginės funkcijos, leidžiančios perkelti visus įrašus iš vienos paskyros į kitą. Vis dėlto galite pasinaudoti antrinėmis paskyromis, reblogavimu arba automatizavimo įrankiais, kad p
Jei susiejote savo „Tumblr“ tinklaraštį su „Facebook“ paskyra, įrašai, patiktukai ir atsakymai automatiškai rodomi jūsų laiko juostoje. Norėdami sustabdyti automatinį skelbimą, galite nuimti žymėjimus
Spotify leidžia lengvai dalintis dainomis socialiniuose tinkluose, įskaitant Facebook. Ši funkcija prieinama tiek nemokamoms, tiek mokamoms „Spotify“ paskyroms. Naudodami mokamą prenumeratą galite tva
Kai kas nors pažymi jus „Facebook“ įraše ar nuotraukoje, jis kuria nuorodą į jūsų laiko juostą, kuri gali būti matoma tiek jo draugams, tiek jūsų draugams. Pažymėjimas gali būti naudojamas atkreipti d
„Facebook“ programėlė iPhone įrenginiams leidžia lengvai bendrauti su draugais ir šeima. Kai gautųjų dėžutė užpildoma senų pokalbių, galite naudoti programėlę arba mobilųjį svetainės variantą, kad išt
Instagram leidžia dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš mobiliojo įrenginio, tačiau kompiuteryje funkcionalumas ribotas. Tam sprendimui – Webstagram – suteikia internetinę sąsają, per kurią galit
Kodėl Instagram nerodo visų sekėjų Jei peržiūrėdami savo Instagram srautą nematote visų sekėjų, tai gali būti dėl kelių priežasčių: sekėjų paskyros gali būti ištrintos, vartotojas galėjo jus atsekėti,
Įvadas„Twitter“ programėlėje iOS galite greitai pašalinti nepageidaujamus tweetus. Ištrynus tweetą, jis iškart dingsta tiek jūsų laiko juostoje, tiek visų vartotojų, kurie jį perskaitė, atsakė ar pažy
„Facebook“ išsaugo visus jūsų pranešimus ir pokalbius – tiek, kiek norite, tiek ne. Visi parašyti pranešimai automatiškai įrašomi, tačiau vėliau galite juos ištrinti. Atkreipkite dėmesį, kad ištrynus
Rasti, kad kažkas jus apsimeta socialiniame tinkle, gali būti labai nerimą kelianti patirtis. Tokia veika Instagram platformoje pažeidžia jos naudojimo taisykles. Jei kas nors neteisėtai sukūrė paskyr
Instagram – nemokama mobilioji programa, leidžianti dalintis nuotraukomis su draugais tiek per pačią programą, tiek per kitus socialinius tinklus, pvz., Facebook ar Twitter. Nors Instagram paskyrą gal
Nuotraukos yra svarbi „Facebook“ patirtis – kasdien vartotojai įkelia šimtus milijonų nuotraukų. Atsakydami į gautas žinutes galite įterpti kelias nuotraukas. Gavėjas jas matys iš karto spustelėdamas.
Twitter suteikia galimybę laikinai ištrinti paskyrą, suteikdamas 30‑dienų laikotarpį, per kurį galite ją atkurti.DeaktyvavimasPasirinkus “Deaktyvuoti paskyrą” skiltį “Paskyros nustat
„Facebook“ saugo visų vartotojų, kuriuos blokuojate, sąrašą, leidžiantį greitai peržiūrėti, kas negali su jumis susisiekti. Blokuoti žmonės rodomi ne pagal abėcėlę, o pagal blokavimo tvarką – nuo nauj
2012 m. spalį „YouTube“ pakeitė privatumo nustatymų sistemą – nuo paslėptų / viešų paskyrų modelio perėjimo prie susiejimo su Google paskyra arba Google+ profiliu. Dabar privatumo parinktys nustatomos
Facebook yra puikus būdas bendrauti su šeima ir draugais, tačiau be tinkamų privatumo nustatymų jūsų veikla gali būti matoma visiems jūsų draugams. Šiame vadove sužinosite, kaip paslėpti patinka (Like
„Facebook“ siūlo daugybę privatumo nustatymų, leidžiančių kontroliuoti, kas gali matyti jūsų įrašus, nuotraukas ir kitą informaciją. Be bendrų nustatymų, galite keisti privatumo parinktį ir atskiram s
„Flickr“ suteikia galimybę kiekvienai nuotraukai nustatyti privatumo lygį tiesiai įkeliant, tačiau šiuos nustatymus bet kuriuo metu galite keisti. Jei norite vienu metu padaryti daugelį privačių nuotr
iPhone iškarpinė leidžia kopijuoti ir įklijuoti tekstą vos keliais bakstelėjimais. Nors negalima kopijuoti nuotraukų, Instagram programoje ar svetainėje galite lengvai pridėti antraštes, aprašymus ir
Instagram leidžia laisvai kurti skaitiklį – galite pasirinkti bet kokį formatą, nes nėra griežtų taisyklių. Svarbiausia – mėgautis procesu ir išlaikyti nuoseklumą, pavyzdžiui, naudoti tą patį filtrą k
ĮvadasSocialinė žiniasklaida tapo nauja verslo rinkodaros erdve. Maža įėjimo barjera ir daugybė platformų suteikia nepaprastų galimybių pasiekti klientus ir stiprinti prekės ženklo žinomumą. Tačiau iš
Vieši ir apsaugoti „Twitter“ įrašai „Twitter“ leidžia dviem būdais paskelbti įrašus: viešai ir apsaugotai. Viešas profilis rodo jūsų įrašus visiems – net tiems, kurie dar neseka jus – ir leidžia bet k
Instagram tampa tikru foto dalijimosi malonumu, kai susiejate jį su savo Facebook paskyra ir pasiekiate jau turimą draugų bazę. Prijungę Instagram prie Facebook, gausite galimybę sekti visus Facebook
„Twitter“ paskyroje yra du skirtingi vardai: unikalus vartotojo vardas (username) ir rodomasis vardas (display name). Vartotojo vardas naudojamas URL ir negali kartotis, o rodomasis vardas matomas kit
„Facebook“ draugai mato jūsų statuso atnaujinimus patogiausiu metu, be poreikio naudoti el. paštą, SMS ar skambučius. Naudodami iPhone „Facebook“ programėlę galite lengvai pažymėti žmones ar grupes. Ž
Kai archyvuojate pokalbį ar privačią žinutę „Facebook“, ji pašalinama iš skilties „Gauti“ ir „Kita“ bei perkeliama į atskirą „Archyvuotos“ sekciją. Ši nuoroda nėra matoma šalia „Gauti“ ar „Kita“, todė
„Facebook“ mobilūs SMS leidžia gauti ir atsakyti į žinutes per paprastą tekstų žinutę, nenaudojant Facebook programėlės ar duomenų ryšio. Naujų žinučių siųsti iš SMS negalima – galite tik priimti ir a
„Secure Browsing“ funkcija „Facebook“ šifruoja jūsų ryšį, todėl apsaugo nuo neautorizuoto priėjimo. Įjungus šią funkciją URL keičiasi iš „https://…“ į „https://…“, rodydamas, kad ryšys yra saugus. Nor
Ar verta privatizuoti „Instagram“ profilį?„Instagram“ vis dar yra viena didžiausių socialinių platformų – 2013 metų rugpjūčio duomenimis, daugiau nei 130 milijonų naudotojų pasauliniu mastu kasdien įk
„Facebook“ sukurtas tam, kad galėtumėte palaikyti ryšį su draugais ir stebėti, kas vyksta jų gyvenime. Nuotraukos – svarbi šios patirties dalis, nes jos atspindi keliones, įvykius ar juokingus momentu
„Facebook“ siūlo dvi paskyros uždarymo galimybes: deaktyvavimą ir ištrynimą. Ištrynimas – tai galutinė paskyros šalinimas, o deaktyvavimas – laikinas laiko juostos uždarymas. Nesvarbu, kurią parinktį
Twoo paskyros ištrynimasTwoo – tai socialinis tinklas, kuris renka duomenis apie jūsų profilį ir veiklą. Jei norite sustabdyti pranešimus ir duomenų rinkimą, turite ištrinti paskyrą.Kaip ištrinti pask
Vietoj to, kad kiekvieną kartą atidarytumėte Facebook norėdami pamatyti draugų profilio nuotraukas, galite susieti iPhone kontaktų sąrašą su Facebook programėle. Tokiu būdu draugų nuotraukos ir inform
Facebook neturi jokių privalomų naudojimo kvotų – paskyra turėtų būti naudojama pagal jūsų poreikius. Jei prisijungiant matote klaidos pranešimus, tai dažniausiai rodo, kad paskyra nebeaktyvi. Kartais