Interneto žinios
Paslėpti draugą „Facebook“ – tai patogus būdas ignoruoti asmenį, nepašalinus jo iš draugų sąrašo ir nesąraše. Pasirinkus „Paslėpti“, gausite mažiau jo atnaujinimų arba visiškai nebesimatyti jo įrašų,
„Facebook“ pokalbių sistema leidžia realiu laiku bendrauti su draugais. Šalia draugo vardo rodomas žalias taškas reiškia, kad jis šiuo metu yra prisijungęs ir greitai galės pamatyti jūsų žinutę. Jei n
Įkėlę nuotrauką į „Facebook“, platforma automatiškai priskiria jai datą – arba tą, kurią nurodėte įkėlimo metu, arba, jei jos nepasirinkote, įkėlimo datą. Kartais ši data neatitinka nuotraukos turinio
„Facebook“ paskyros deaktyvavimasDeaktyvuodami paskyrą, jūsų laiko juosta iš karto pašalinama iš viešo matymo. Tai reiškia, kad žmonės jos nebegalės rasti naudojant „Facebook“ paiešką. Tačiau jūsų duo
Jūsų „Facebook“ draugų sąrašas gali būti asmeniškas. Kaip ir kitus profilio elementus, „Facebook“ leidžia nustatyti privatumo parinktis, kad draugų skaičius liktų paslaptimi. Nustačius tinkamus nustat
Kaip išsaugoti nuotraukas iš kitų Facebook puslapiųĮkelti nuotraukas į Facebook yra viena populiariausių šios socialinės platformos funkcijų. Be to, ne tik galite įkelti savo nuotraukas, bet ir atsisi
Jūs galite pažinti žmogų daugelį metų ir nesuprasti, kad turite bendrą aistrą nepopuliariam atlikėjui. Įtraukdami muzikos pomėgius į „Facebook“ laikotarpį, atskleidžiate šią asmenybės pusę draugams ir
LinkedIn – profesionalų socialinis tinklas, kuriame galite bendrauti su kolegomis, buvusiais darbdaviais ir ieškoti naujų darbo galimybių. Pagal numatytuosius nustatymus jūsų profilis yra matomas paie
Facebook veikia dalijimosi principu – galite dalintis statusais, nuorodomis ar nuotraukomis. Kiekvienas albumas, kurį galite peržiūrėti (sukurtas Jūsų arba draugo), turi nuorodą, kurią galima paskelbt
Dauguma Facebook naudotojų mėgsta dalintis savo nuotraukomis su draugais ir kitais asmenimis laiko juostoje. Jei radote nuotrauką, kurią norėtumėte įrašyti į kompiuterį, tai atlikti gana paprasta. Fac
„Facebook“ profiliai skirti asmenims, todėl negalima į profilyje nurodyti dviejų skirtingų žmonių vardų. Tačiau platforma suteikia galimybę įvesti alternatyvų vardą – tai gali būti pravardė, mergaičių
Facebook riboja standartinius puslapio kvietimus – juos galima siųsti tik draugų sąraše esančiam vartotojui. Ši apribojimų sistema neleidžia šlamšto išsiųsti nepažįstamiems. Tačiau Facebook suteikia k
Ar sukurti netikėtą „Facebook“ profilį yra neteisėta?Internete daugelis dalykų patenka į pilką zoną. Nors pats netikras „Facebook“ profilis nėra nusikaltimas, priklausomai nuo ketinimų ir nuo to, ką p
„Facebook“ šoninėje pokalbių juostoje viršuje rodomi draugai – tai tie, su kuriais dažniausiai bendraujate. Platforma bando numatyti, su kuriais norėtumėte kalbėtis, ir šiuos kontaktus iškelia į sąraš
Kalėdinės nuotraukos su šalmuŠvęskite šventes ir suteikite šiek tiek džiaugsmo savo Facebook profiliui – paprastai pridėdami Kalėdinį šalmą prie nuotraukos. Naudodami keletą nemokamų internetinių įran
Facebook leidžia dalintis nuotraukomis, tačiau redagavimo įrankių yra labai nedaug. Vienintelė galimybė apkirpti nuotrauką – tai profilio nuotrauka, kuri rodomi miniatiūroje šalia jūsų įrašų.1 žingsni
Techninis požiūris: kai sukuriate nuotraukų albumą „Facebook“, jis iš karto skelbiamas, tačiau galite apriboti jo matomumą.Pasirinkę privatumo nustatymus, albumą matys tik jūs. Įkeldami nuotraukas, ve
Pranešimo procesas Kuomet kitas naudotojas pažymi jūsų įrašą, jis patenka į Facebook peržiūros procesą. Kiekvienas pranešimas yra kruopščiai patikrinamas – darbuotojai neimasi jokio veiksmo, kol neįsi
Norint po įrašo paskelbimo pridėti žymėjimą, reikia turėti galimybę redaguoti įrašą. Jei įrašas buvo paskelbtas su nuotrauka, redagavimo funkcija pasirodo ir leidžia retroaktyviai pažymėti draugus. Įr
Darbalaukio ir mobiliojo „Facebook“ Pradžioje „Facebook“ buvo sukurta kaip svetainė, skirta naudoti staliniuose kompiuteriuose. Šiandien dauguma vartotojų prisijungia per išmaniuosius įrenginius, todė
Kaip leisti „Facebook“ sienos įrašus tik po jūsų patvirtinimo Jūsų „Facebook“ laiko juosta (Timeline) rodo ne tik jūsų paties paskelbtą turinį – statusus, nuotraukas ir nuorodas, bet ir visus įrašus,
Su kompiuteriu, išmaniuoju įrenginiu ir interneto ryšiu Snapfish, Shutterfly ir Flickr leidžia dalintis nuotraukomis. Nors visi trys yra nuotraukų valdymo platformos, jų paslaugų pasiūlymai ir apriboj
„Facebook“ suteikia galimybę bendrauti, skelbti įrašus laiko juostoje, dalintis turiniu su draugais ar plačia auditorija. Vieną iš populiariausių dalijimosi formų – „YouTube“ vaizdo įrašų siuntimas ti
„Facebook“ veikia kaip dalijimosi platforma – tai reiškia, kad beveik viskas, ką skelbiate, matoma jūsų draugams ir, priklausomai nuo nuostatų, ir plačiajai viešai auditorijai. Dalį šių nustatymų gali
Kas yra žymėjimas „Facebook“? Žymėjimas (angl. “tagging”) – tai galimybė susieti įrašą, nuotrauką ar komentarą su konkrečiu „Facebook“ profiliu. Kai žymite asmenį, jo vardas tampa mėlyna nuoroda, kuri
Priklausomai nuo asmens privatumo nustatymų, jei nesate draugai, galbūt matysite tik ribotą informaciją jo Facebook profilyje. Vis dėlto, jei radote norimą asmenį, galite jam siųsti privatų pranešimą.
Kaip sukurti „Facebook“ albumą, matomą tik vienam asmeniui?„Facebook“ siūlo daugybę privatumo nustatymų, leidžiančių kontroliuoti, kas gali matyti jūsų nuotraukas. Galite sukurti albumą ir apriboti pr
Facebook Photos leidžia vartotojams kurti albumus, kuriais dalinamasi nuotraukomis ir vaizdo įrašais tiek su „Facebook“ draugais, tiek su žmonėmis, neturintys paskyros. Anksčiau įkelus nuotraukas, jų
Kai laukiate svarbaus įvykio, minutės gali slėpti valandas. Facebook padeda praleisti laiką – galite matyti, kiek liko dienų ir valandų iki įvykio, o draugams – sužinoti, kada jis įvyks. Nors Facebook
„Facebook“ leidžia viename įraše dalintis keliomis nuorodomis, tačiau tik pirmoji nuoroda gaus miniatiūrą su paveikslėliu, pavadinimu ir aprašymu. Norėdami įrašą papuošti dviem nuorodomis, tiesiog įra
Facebook pokalbių ir žinučių funkcijos yra matomos tik jums ir pasirinktam asmeniui – jokie kiti jūsų tinklo nariai jų nemato, nebent žiūri per jūsų petį arba prisijungia prie jūsų paskyros. Tačiau je
„Facebook“ ženkliukai – tai maži, dinamiškai atnaujinami valdikliai, kuriuos galite įterpti į bet kokią svetainę. Jie leidžia susieti savo „Facebook“ profilį, rodyti naujausias nuotraukas ar skatinti
Prisijungę prie Facebook matysite automatiškai sugeneruotą draugų pasiūlymų sąrašą. Tai žmonės, kuriuos „Facebook“ mano, kad galbūt pažįstate, remiantis bendrais draugais, mokymo ir darbo informacija,
Daugelis žmonių naudoja „Facebook“, kad susisiektų su draugais ir šeima. Dalindamiesi informacija su savo socialine tinkle, ji matoma ne tik patvirtintiems draugams, bet ir daugybei kitų vartotojų. Yr
Jei turite puikią nuotrauką, kurią norite pasidalinti su Facebook draugais, bet susiduriate su įkėlimo klaidomis, šis vadovas padės išspręsti dažniausiai pasitaikančias problemas.Atnaujinkite naršyklę
Facebook privatumo nustatymai Facebook suteikia įrankius, leidžiančius kontroliuoti, kas gali matyti jūsų informaciją – nuotraukas, statusus, asmeninę informaciją ir draugų sąrašą. Galite apriboti pro
Yra du būdai, kaip padaryti savo Facebook paskyrą neveikiančią – deaktyvavimas ir ištrynimas. Pasirinkus vieną iš šių variantų, skirtingai pasikeičia tai, kur baigiasi jūsų duomenys: nuotraukos, žymos
Facebook turi platų teigiamą poveikį – nuo geresnių santykių ir savivertės iki greito informacijos prieinamumo. Tačiau platforma taip pat gali sustiprinti realaus gyvenimo problemas, ypač jei jos naud
Kaip pridėti kolegiją į pagrindinį „Facebook“ profilį„Facebook“ pradėjo kaip priemonę susisiekti su kolegijos draugais. Šiandien galite lengvai pridėti savo kolegijos pavadinimą, studijų laikotarpį ir
Yra keletas priežasčių, kodėl galite norėti palikti „Facebook“ – nuo privatumo nerimo iki persekiojimo problemų arba tiesiog nuobodulio. Kadangi sprendimas dažnai yra galutinis, svarbu žinoti, kaip iš