Interneto žinios
Kas gali pakeisti „Facebook“ grupes?„Facebook“ grupės leidžia sukurti erdvę ribotam narių skaičiui ir patogiai dalintis informacija. Jei norite išbandyti kitą platformą, rinkoje yra keletas puikių alt
„Facebook“ leidžia sukurti įvykį ir pakviesti tiek draugų, kiek norite. Jei nuspręsite, kad kai kurie pakviesti asmenys neturėtų dalyvauti, juos galite pašalinti bet kuriuo metu, nepriklausomai nuo to
„Facebook“ puslapis tampa neaktyvus, kai deaktyvuojama su juo susieta paskyra. Deaktyvuojus paskyrą, draugai ir kiti vartotojai nebegalės matyti jokios informacijos – nuotraukų, vaizdo įrašų ar įrašų
Chat išjungimas Jei norite naudotis Facebook be nuolatinio pokalbių trukdymo, galite išjungti pokalbių funkciją. Tai slepia jūsų buvimą nuo draugų – jūsų vardas nebus rodomas su prieinamumo indikatori
Dalindamiesi nuotraukomis iš Snapfish į Facebook, socialiniame tinkle automatiškai sukuriamas miniatiūros vaizdas, kurį mato jūsų draugai. Taip pat generuojama nuoroda į jūsų Snapfish albumą. Nuotrauk
Kas yra „vėliavavimas“ „Facebook“?Jei naudojate „Facebook“, galite susidurti su fraze „pažymėti vėliava“ (angl. flagging). Nors „Facebook“ techniniu terminu šis veiksmas vadinamas „pranešimu“, vartoto
„Facebook“ pokalbis „Facebook“ leidžia bendrauti su draugais ir šeima per įrašus, žinutes ir tiesioginį pokalbį, kuris veikia kaip momentinių pranešimų programa. Atidarius pokalbio langą matote, kurie
Pasirašydami sutartį su mobiliojo ryšio operatoriumi, sutinkate mokėti už skambučius, internetą ir SMS. Nors „Facebook“ mokestis neberikdomas, turite įvertinti savo operatoriaus kainas už duomenų naud
Norėdami perkelti savo „Facebook“ nuotraukų albumus į kompiuterį su macOS, galite atsisiųsti visą savo paskyros duomenų archyvą arba naudoti nemokamą įrankį Pick&Zip ar tiesiogiai iš Safari.„Faceb
„Facebook“ suteikia daugybę privatumo nustatymų, leidžiančių vartotojams pritaikyti savo patirtį. Jei matote draugo puslapį, bet negalite jame komentuoti, priežastys gali būti įvairios. Žemiau pateiki
„Facebook“ vardas ir vartotojo vardas – abu leidžia atpažinti jūsų paskyrą, tačiau jie turi skirtingą paskirtį. Vardas yra privalomas, būtinas socialiniam bendravimui ir privatumo apsaugai, o vartotoj
Išjungus „Facebook“ paskyrą ji tampa visiškai neprieinama, kol nuspręsite ją vėl įjungti. Iškart po proceso jūsų profilis, turinys, draugų sąrašai ir bet kokia „Facebook“ buvimo žymė išnyksta. Jei vėl
Jūs tikriausiai neseniai girdėjote naujienų, kuriose kalbama apie „virusinį“ turinį. Šiuo atveju nėra kalbama apie ligas, bet apie tai, kaip interneto turinys greitai ir plačiai pasklinda per socialin
„Facebook“ pokalbių funkcija leidžia draugams matyti, kada esate prisijungę, ir siųsti jums pokalbio užklausas. Jei nenorite būti trukdomi, galite išjungti šią funkciją ir likti nematomi.Žingsnis 1Pri
„Facebook“ nariai įkelia nuotraukas, norėdami bendrauti su draugais, išreikšti nuomonę ar dalintis svarbia informacija. Vienam tai gali atrodyti kaip kūrybinė išraiška, kitam – įžeidžianti. Jei po „Fa
„Facebook“ siekia, kad visos profilio puslapiai būtų kuo vienodesni ir profesionalūs, todėl tekstas visada rodomas juoda spalva. Dėl to jūsų įrašai dažnai susilieja ir neturi išskirtinumo. Naudodami p
„Facebook“ suteikia daugybę įrankių, leidžiančių kontroliuoti, kas gali matyti tavo įrašus, nuotraukas ir kitą turinį. Tačiau jei kas nors turi prieigą prie tavo paskyros, viskas tampa matoma. Vienas
ĮvadasFacebook tinkle nėra tik artimiausi draugai – tai gali būti kolegos, buvę klasiokai ar žmonės, su kuriais susipažinote tik kelis kartus. Jei su kažkuo nesate labai artimi, galbūt nenorėtumėte, k
Yra daugybė priežasčių, kodėl norėtumėte nustošti sekti „Twitter“ vartotoją: gal jis nuolat dalija nuorodas arba per daug skundžiasi. Jei galvojate, ar kiti gali sužinoti, kad juos atsekate, trumpas a
„Facebook“ tikslas – socialinis tinklas, skatinantis vartotojus įtraukti kuo daugiau draugų. Vis dėlto gali būti žmonių, su kuriais nenorite susidurti: pavydūs buvę partneriai ar senos draugystės, su
„Facebook“ laiko juostoje profilio nuotrauka – tai pirmasis įspūdis, kartu su viršelio nuotrauka ji atskleidžia ne tik išvaizdą, bet ir asmenybę. Jei norite šalia nuotraukos pridėti trumpą aprašymą, v
Ar galima turėti du skirtingus „Facebook“ profilius su tuo pačiu el. pašto adresu?Norint prisijungti prie „Facebook“, reikia įvesti el. pašto adresą ir slaptažodį. Nors paskyros sukūrimas yra paprasta
Siekiant apsaugoti vartotojus, „Facebook“ šalia beveik kiekvieno įrašo įterpia nuorodą Pranešti. Nesvarbu, ar tai nuotrauka, skelbimas, renginys ar grupė, nariai gali pranešti apie nepageidaujamą turi
Skirtumai tarp internetinių pažinčių ir socialinių tinklų Internetinės pažintys padeda rasti romantinį partnerį, o socialiniai tinklai – draugus. Abu tipai yra populiarūs įvairaus amžiaus žmonėms, dau
„Facebook“ suteikia įvairias privatumo nuostatas, tačiau jokiu būdu negalima visiškai užtikrinti, kad jūsų nuotraukos nebus matomos nepageidaujamiems asmenims. Nors tikimybė, kad seksualiniai priekabi
Internetinės pažintys suteikia patogų būdą tiems, kurie sunkiai susitinka su galimais partneriais. Galite greitai ieškoti žmonių tiek savo mieste, tiek visoje šalyje. Tačiau šis metodas turi ir neigia
Facebook paskyros blokavimasFacebook saugo jūsų duomenis ir, jei kelis kartus įvedamas neteisingas slaptažodis, laikinai užblokuoja paskyrą. Tai apsaugo nuo neautorizuoto priėjimo, sukčiavimo ir kitų
„Facebook“ pokalbių įrankis veikia kartu su pranešimų (Messages) sistema, leidžiantis matyti visą susirašinėjimo istoriją su draugais. Istoriją galite atverti tiesiai iš pokalbio lango arba per praneš
Deja, ne visi socialiniuose tinkluose yra brandūs ir draugiški. Interneto „trollas“ – tai asmuo, kuris tyčia provokuoja, kvestuoja ar kelia nepatogumų kitiems. Geriausia – ignoruoti juos, nes tai dažn
„Facebook“ be ryšių nėra įdomus. Dauguma žmonių per šią platformą bendrauja su draugais, šeima, kolegomis ir kitais panašų pomėgių turinčiais asmenimis. Susisiekti galima įvairiais būdais – per el. pa
Jei kada nors netyčia palikote savo „Facebook“ paskyrą prisijungusią viešoje vietoje – bibliotekoje, universiteto centre ar kitur – tikriausiai žinote galimas pasekmes: nemalonios nuotraukos, profilio
„Facebook“ turi daugiau nei milijardą vartotojų, todėl tai yra patogus įrankis palaikyti ryšį su draugais ir pažįstamais. Netinkamai naudojant šią platformą, kyla pavojus asmeninių duomenų ir privatum
Įvadas„LinkedIn“ – profesionalų socialinis tinklas, kuriame vartotojai kuria profilius ir susisiekia su kolegomis, draugais bei kitais specialistais. Nors platformoje galima naudoti kelias ryšių klasi
Facebook nuolat plečia funkcijas, kad taptų pagrindiniu vartotojų interneto patyrimo centru, ir jo pokalbių paslauga nėra išimtis. Kalbant apie pokalbių saugumą, pati platforma nėra tiesioginė grėsmė
„Facebook“ pokalbių ir pranešimų sesijos yra privačios – jas mato tik jūs ir kiti dalyviai. Niekas, kas neįtrauktas į pokalbį, jų neperskaito. Žinutės automatiškai išsaugomos jūsų nuorodai, bet bet ku
Įrašų ištrynimas „Facebook“ „Facebook“ leidžia visam laikui ištrinti bet kurį jūsų sukurtą įrašą. Šis veiksmas visiškai pašalina turinį iš platformos. Taip pat galite ištrinti kitų vartotojų įrašus, k
„LinkedIn“ platformoje nėra „Blokuoti“ mygtuko, kaip kituose socialiniuose tinkluose (pvz., Twitter). Todėl tiesioginio ir greito būdo visiškai užblokuoti ką nors, įskaitant darbdavį, nuo jūsų profili
„Facebook“ sukurtas su tikslu sujungti žmones, o platforma siūlo kelias naudingas priemones draugų, giminaičių ar senų kolegų paieškai. Nors vartotojų skaičius milžiniškas, šiek tiek detektyvo darbo p
„Facebook“ leidžia pridėti nuotraukų antraštes, kad pritaikytumėte įkeltas nuotraukas arba suteiktumėte trumpą istoriją. Gera žinia – antraštės nėra galutinės. Jei padarėte klaidą arba norite atnaujin
Jei esate Facebook grupės administratorius, galite bet kada pašalinti narius, kurie nuolat nesilaiko grupės taisyklių ar skelbia turinį, nesuderinamą su grupės tikslu. Be to, turite galimybę visiškai